ВМРО блокира пътя към границата с РС Македония при Гюешево.

...
ВМРО блокира пътя към границата с РС Македония при Гюешево.
Коментари Харесай

ВМРО блокира пътя към границата с РС Македония при Гюешево

ВМРО блокира пътя към границата с районен съд Македония при Гюешево. Блокадата ще продължи несигурно време. Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме безапелационни, че предателският акт на 47-ото Народно събрание от 24 юни предходната година би трябвало да бъде напомнян непрестанно. Нищо не е забравено! Нищо не е простено.

Пътят от Кюстендил към Гюешево е блокиран от коли и симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация, съобщи кореспондентът на БГНЕС. Това е главната пътна артерия сред София и Скопие. Актът е алегоричен и цели да покаже, че пътят на районен съд Македония към Брюксел би трябвало да бъде спрян, до момента в който езикът на омразата и гоненията против македонските българи не бъдат прекъснати.

Предателите, които ръководят България очевидно не знаят, че когато ти забият нож в гърба, не се кланяш. Неслучайно на този ден ние сме тук в местността Сенокос. Една година след приемането на позорното френско предложение. Тук, преди 10 година направихме този незабравим знак. Една време тук са се събирали смелите мъже, които са се биели за свободата и българщината в Македония, съобщи по време на блокадата почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация доктор Красимир Каракачанов.

Днешната ни акция е предизвестие към националите предатели и няма да им извиним. Това е първият ход, който ще предприемем. Чухме от записите им, че се ръководят от посолството. Българският народ избира министрите и депутатите си, с цел да ръководят съгласно техните ползи. Слугинажът би трябвало да завърши. Всички коли на пътя и затваряме пътя за Скопие, сподели още Каракачанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР