Вместо да продължаваме с фразички, да седнем и да решим

...
Вместо да продължаваме с фразички, да седнем и да решим
Коментари Харесай

Христо Иванов за третия мандат: Без Слави не излиза аритметиката

Вместо да продължаваме с фразички, да седнем и да решим кардиналните въпроси с третия мандат. В рамките на третия мандат посредством договаряния, посредством едно добре структурирано съглашение и посредством хора, които могат да носят доверие, с ясна стратегия, за стеснен период, да излъчим ръководство, което да отсрочи парламентарните избори да не се случват в този момент, а да отидат в един по-удачен интервал на пролет. Toва съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов в коридорите на Народното събрание във връзка връчването на третия мандат за сформиране на държавно управление, откакто от ГЕРБ препотвърдиха, че ще върнат втория.

Иванов разгласи, че е подготвен да води диалози с всички партии за сформиране на държавно управление с третия мандат, без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Той има вяра, че в случай че се проведат договаряния с Българска социалистическа партия, народните представители могат да намерят решения за всички ограничавания, искания и упования, стига да имат воля да излъчат ръководство. " Абсолютна причина е присъединяване на „ ИТН “, тъй като без тях просто не излиза аритметиката, сподели Иванов.
 Гешев въпреки всичко ще бъде изслушан за полицейското принуждение, Христо Иванов му даде съвет по какъв начин да го избегне Гешев въпреки всичко ще бъде изслушан за полицейското принуждение, Христо Иванов му даде съвет по какъв начин да го избегне
Със цялостно болшинство от 167 гласа „ за “ депутатите одобриха предлагането в период до 20 август основният прокурор да внесе за ра...

Той настоя да се спре с детинщините и с сходна лексика да бъде определян като „ изменник “. Поставихме преди, по време и в края на договарянията с Има Такъв Народ редица кардинални въпроси за метода, по който Има Такъв Народ си показват договарянията и какво ръководство се излъчва, с каква структура и от какви хора се съставлява, подсети Иванов. По думите му, който не го схваща, би трябвало да изясни за какво въобще се явява на избори.

На въпрос дали би звъннал на Слави Трифонов в името на разбирателството, Христо Иванов съобщи, че в името на разбирателството би направил всичко, което е обикновено да се направи, с цел да има разговор.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР