Вместо да представят на избирателите идеите си, доскорошните коалиционни партньори

...
Вместо да представят на избирателите идеите си, доскорошните коалиционни партньори
Коментари Харесай

Джамбазки и Сидеров се призовават един друг за нарко и гей тестове

Вместо да показват на гласоподавателите концепциите си, досегашните съдружни сътрудници и сегашни претенденти за кмет на София - евродепутатът Ангел Джамбазки и водачът на " Атака " Волен Сидеров, се приканват косвено един различен да си създадат медицински проучвания за наркомании и хомосексуализъм.

Двамата от седмица насам са решили да вземат решение междуличностните си проблеми обществено. До това се стигна, откакто предходната седмица Сидеров назова Джамбазки в ефира на Българска национална телевизия " гей, който би трябвало да оглави гей парада ". По-късно Джамбазки разяснява думите на Сидеров като зададе въпроса " дали повода е единствено систематичната корист с алкохол и опиати, или просто дългата и поредна политическа травестия си споделя думата ".

В началото на тази седмица евродепутатът реши да предприеме нова стъпка. Той подкани всички претенденти за кмет на София да си създадат кръвни проби за опиати. Така, без да загатва Сидеров, Джамбазки още веднъж загатна за зависимости на водача на " Атака ".

" Очаквам всички парламентарно показани партии със свои претенденти, както и всички, които съгласно социологията имат своето въздействие и шансове да станат градоначалници на столицата да тестват себе си за зависимости от наркотични субстанции ", сподели Джамбазки.

И добави, че " въпреки всичко е значимо нашите гласоподаватели да знаят кого избират и дали претендентите, за които гласоподават, не употребяват неразрешени субстанции ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР