Вместо да потърсят отговорност на похотливия депутат Петър Петров, който

...
Вместо да потърсят отговорност на похотливия депутат Петър Петров, който
Коментари Харесай

Скандал! Патриотарите поискаха Караянчева да забрани на поруганата журналистка да влиза в парламента!



Вместо да потърсят отговорност на сластния народен представител Петър Петров, който извърши полов тормоз върху журналистката Радослава Маринова, патриотарите желаеха от Караянчева да ѝ забрани да влиза в Народното събрание.

Методът към този момент е прибавен против публицистите Димитър Байрактаров и Николай Караколев, които по същия безсрамен метод бяха изкарани, че тероризирали депутатите с неуместни въпроси.

Оказва се, че всички публицисти на процедура са комфортни за депутатите щом не желаят да ги гонят, защото не ги тормозят с неуместни въпроси, а евентуално някои от тях им демонстрират и бельото си. Скандалът е голям, защото цяла България видя аморалното държание на депутата патриотар, само че в този момент същия се изкарва като тероризиран и никой не му търси отговорност.

Сексуалния тормоз, който реализира сластния дядка върху едно 26 годишно момиче очевидно се приема за нещо обикновено в този безсрамен и безсрамен парламент, а щом обществото демонстрира толерантност към такива депутати, очевидно си ги заслужаваме!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР