Влюбете се в този мъж, за когото ще сте целия

...
Влюбете се в този мъж, за когото ще сте целия
Коментари Харесай

Влюбете се в този мъж, за когото ще сте целия свят

Влюбете се в този мъж, за който ще сте целия свят. Не се влюбвайте в някой, който ще ви каже какъв брой сте красива или какъв брой добре ви стои впитата рокля. Влюбете се в някой, който ви обича по същия метод, без значение по какъв начин изглеждате физически.

Влюбете се в някой, който го е грижа за вас, който ви отмества стола, с цел да седнете, който отваря вратата вместо вас, който обръща внимание от коя страна на тротоара вървите. Влюбете се в индивида, който обръща внимание на нещата, които харесвате, който помни обичаната ви книга, който непрекъснато пуска обичаната ви ария, до момента в който и на двамата не ви омръзне, който прави глупави усещания, с цел да ви накара да се смеете.

Влюбете се в някого, който ще ви накара да забравите белезите си, всички предходни любовници и всички пъти, когато сърцето ви е било разрушено. Влюбете се в някого, който няма да ви накара да се почувствате, че ви е мъчно да обичате, който ще ви накара да забравите цялата горест, през която сте минали, и който ще понижи цялата болежка, която занапред следва.

Влюбете се в индивида, който прави депресията непозната за вас, който се вълнува от живота, с който желаете да споделите фантазиите си, без значение какъв брой глупави или нереалистични са те, тъй като знаете, че той ще повярва в тях тъкмо толкоз, колкото вярвате и вие самите.

Влюбете се в момчето, което ви вижда единствено когато влезе в стаята, чийто свят светва, когато ви види, чийто ден е изпълнен с мисли за вас и по какъв начин да ви направи щастливи. Изберете да се влюбите в човек, който се обажда единствено с цел да чуе гласа ви или кара с часове единствено с цел да ви види за малко.

Влюбете се в индивида, чието благополучие е слято с вашето, който ви избира без значение от това кого избирате вие, който взема решение да ви обича по същия метод в неприятните ви и даже в най-лошите ви дни. Изберете момчето, което е видяло не толкоз красивата ви страна и въпреки всичко е решило, че вие ​​сте най-красивото нещо, което в миналото му се е случвало.

Изберете да се влюбите в индивида, който по някакъв метод знае какво да каже и по кое време да го каже. Който знае по какъв начин се чувствате още преди сами да сте го осъзнали. Влюбете се в индивида, който изпитва болежка, когато плачете, който е благополучен, когато се усмихвате, чиито ръце се усещат като вкъщи и чиято длан пасва идеално на вашата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР