Влюбените британци се насърчават да се грижат за цветята си

...
Влюбените британци се насърчават да се грижат за цветята си
Коментари Харесай

Изненадваща съставка, която може да ви помогне да запазите свежите си цветя за Свети Валентин

Влюбените британци се предизвикват да се грижат за цветята си за Свети Валентин със специфична съставна част, с цел да устоят по-дълго.

Следвайки най-романтичния ден в годината, доста влюбени двойки, тези с секрети обожатели или влюбвания, или срещите на Галентайн ще са получили китки цветя от някой, който го е грижа за тях. Въпреки че един букет несъмнено наподобява хубав, обичайните цветя за Свети Валентин, като розите, нормално не устоят дълго.

Така че си коства да ги подготвите за по-дълъг живот. Експертите по градинарство предложиха своите най-хубави препоръки за опазване на вашите зашеметяващи цветя за по-дълго време.

‌Крис Бонет от GardeningExpress.co.uk сподели: „ За страдание отрязаните цветя не траят постоянно, тъй че с цел да удължите живота на вашите обичани нечий добър жест, не забравяйте да се грижите вярно за цъфтежа. "

Той добави: „ Само слагането на цветята във вода не е задоволително, в случай че желаете да ги накарате да устоят по-дълго, значимо е също по този начин да отр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР