Влюбената Гала обаче не може да улови знаците, които Стефан

...
Влюбената Гала обаче не може да улови знаците, които Стефан
Коментари Харесай

Погледът го издаде: Стефан не е и наполовина влюбен в Гала, колкото тя в него!

Влюбената Гала обаче не може да улови знаците, които Стефан неумишлено й дава!
Макар да е трансферирала 50-така и въпреки да е към този момент от години със Стефан Николов, Гала не е престанала да гледа на него с очите на извънредно влюбена гимназистка. Явно е орис, само че водещата на „На кафе“ сякаш се пристрастява е повече към мъжа си с всеки идващ ден.
 Гала
Гала постоянно е изглеждала по-обичащата в тази връзка

Тя постна фотография от празничните дни в мрежата, на която е с Николов. Двамата са в красива градина, седнали на зелената тревичка, а зад тях е цъфнала магнолия. Абе, идилия ли бе да я опишеш…

Разликата тук обаче и това, което направи усещане на потребителите, са физиономиите на Стефан и Гала на фрагмента. Докато плевенчанката наподобява упоена от благополучие и обич, то за Стефан надалеч не можем да твърдим същото.

Погледът, Николов, погледът…

Николов е сложил ръката си на рамото на блажената Гала и я целува по челото. Погледът му обаче го издава мигновено. Вместо в мига на целувката инстинктивно да затвори очите си, както вършат всички влюбени, той най-спокойно и някак разсеяно гледа право пред себе си. Със слънчеви очила е, само че шарещите му очи личат ясно.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР