Влюбена съм във всеки мъж и във всеки костюм от

...
Влюбена съм във всеки мъж и във всеки костюм от
Коментари Харесай

„Kingsman: Тайните служби“ – най-добре облечените мъже на света

Влюбена съм във всеки мъж и във всеки костюм от този филм! Дори в тези бандити от кварталната механа, които са облечени в спортни екипи „ Адидас “ и необикновено готини маратонки.

Научих за кино лентата от уеб страницата „ Мистър Порте “, който е мъжкият еквивалент на „ Нет-а-порте “ – т.е., най-хубавият уебсайт за първокласна мъжка мода в света. За първи път в историята на киното, а и на модата, един филм действително става част от стилната промишленост – всички облекла и аксесоари от „ Kingsman: Тайните служби “ са основани дружно с „ Мистър Порте “ и се продават на уеб страницата като специфична сбирка. Общо тя съдържа 60 продукта, до един изключителни (и извънредно скъпи) – от костюмите от „ Севил Роу “, през безупречните ризи на „ Turnbull & Asser “, ръчно шитите вратовръзки и обувки, до часовниците, чадърите, писалките и именитите „ макинтоши “. Да не приказваме за кашмирените пантофи с монограм. Всяка една от тези движимости е измислена и създадена особено за кино лентата, единствено с британски материали.

Сценаристът и режисьор Матю Вон споделя, че концепцията му хрумнала, до момента в който бил на проба при своя шивач. Впрочем, Матю е брачен партньор на Клаудия Шифър и въобще не е непознат на света на модата, тъй че от първия ден в екипа му е въвлечена известната дизайнерка по костюмите Ариел Филипс. Дори без да се загатват двете й награди „ Оскар “, задоволително е да се каже, че тя стои зад костюмите във кино лентата на Том Форд “Самотен мъж “, също така е стилист на Мадона от 17 години.Историята, основана на прочут комикс, споделя за изискания благородник Хари Харт (в ролята – Колин Фърт, кой различен?), който видимо има ателие на „ Севил Роу “, само че в действителност е част от остаряла и строго секретна шпионска организация. Шеф е различен изтънчен, по-възрастен благородник (Майкъл Кейн – кой различен?), а членове са, явно, най-добре облечените мъже на планетата – до един англичани с акцент, който очевидно върви с костюмите. Впрочем, в хода на действието виждаме малко от останалите „ рицари “. Организацията незабавно се нуждае от свежо попълнение и Хари се заема да образова сина на собствен починал сътрудник – мъдро и нахакано хлапе от улицата. В края на кино лентата хлапето (първа роля на симпатичния Тарон Егъртън) става нещо като умалено копие на Хари – от костюмите и очилата до прическата, което е колкото впечатляващо, толкоз и комично.

Да не не помни – в ролята на лудия изверг е Самюъл Джаксън. Изобщо, актьорите са изцяло на равнището на изключителните костюми, на неуместно смешните екшън подиуми и безумните обрати на действието. Във всяко отношение това е невероятен филм, който изцяло илюстрира максимата, че джентълменът си проличава по облеклата.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР