Вложих достатъчно сили и енергия в работата в услуга на

...
Вложих достатъчно сили и енергия в работата в услуга на
Коментари Харесай

Живко Коцев напуска изцяло системата на МВР

Вложих задоволително сили и сила в работата в услуга на обществото. Ще продължа реализацията си в друга сфера на публичния живот.

С тази позиция излезе основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, който през днешния ден Изявлението си той насочва, с цел да предотврати непотребни спекулации и внушения по отношение на себе си и Министерството на вътрешните работи.

Коцев отбелязва, че решението му не е импулсивно, а е обмислял да приключи професионалния си път в системата на Министерство на вътрешните работи няколко седмици. За задачата основният секретар направил равносметка на постигнатото, триумфите и несгодите. Преценил, че е вложил задоволително сили и сила в работата в услуга на обществото.

За Коцев върховенството на Закона, спазването на реда и разпоредбите са идея, която би трябвало да припознае всеки чиновник в правоохранителната система. Както Коцев отбелязва, професионалната му биография досега е обвързвана напълно с Министерство на вътрешните работи. В този смисъл решението да напусне системата било мъчно . В същото време било елементарно, тъй като напълно почивало на вътрешното му разбиране. Ще продължа реализацията си в друга сфера на публичния живот, акцентира още той.

" На хилядите почтени служители на реда, пожарникари и спасители благодаря от цялото си сърце за дългогодишната ни взаимна работа. Знам какъв брой е мъчно в комплицирана конюнктура да запазите мотивацията и силата си. Пожелавам Ви здраве, храброст и увереност. Поклон пред ежедневния Ви неотклонен труд! Нека триумфът постоянно съпътства всички сегашни и бъдещи чиновници на Министерство на вътрешните работи ", е заключителната част от позицията на основният секретар на вътрешното ведомство.
 Къде е Живко Коцев, пита Бойко Рашков
Къде е Живко Коцев, пита Бойко Рашков

Научил случайно за това, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи е хвърлил оставка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР