Влизането на Донбас и Новорусия в състава на Руската федерация

...
Влизането на Донбас и Новорусия в състава на Руската федерация
Коментари Харесай

Песков: Влизането на Донбас и Новорусия трябва да се вземат предвид от всички при разрешаването на конфликта

Влизането на Донбас и Новорусия в състава на Руската федерация би трябвало да се вземе поради от всички при разрешаването на украинския спор. Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента Дмитрий Песков, разяснявайки информацията, че генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш желае преустановяване на спора в Украйна при съблюдаване на правилото на териториалната целокупност, оповестяват съветски медии.

" Геополитическите действителности в Украйна към този момент са разнообразни. И в Руската федерация има четири нови района ", счита той.

По-рано формалният представител на ръководителя на международната организация Стефан Дюжарик разяснява информациите, че претендентът за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, в случай че бъде избран отново, ще изиска териториални отстъпки от Киев, с цел да приключи спора. Дюжарик сподели, че Гутериш желае да види края на спора, въз основа на съответните резолюции на Организация на обединените нации и при ценене на териториалната целокупност на Украйна.

На 7 април " The Washington Post ", базирайки се на източници, заяви, че Тръмп, в случай че завоюва идните президентски избори, има намерение да изиска териториални отстъпки от Украйна, с цел да постави завършек на спора.

Според източници на изданието " предлагането на Тръмп е да принуди Украйна да отстъпи Крим и граничния регион на Донбас на Русия ".

По-рано Тръмп съобщи, че в случай че завоюва президентските избори в Съединени американски щати, може да приключи спора в Украйна в границите на 24 часа. Той не изключи, че Киев ще би трябвало да направи териториални отстъпки, написа " Труд ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР