Влизаме в парламента и там ни чака много работа. Борисов

...
Влизаме в парламента и там ни чака много работа. Борисов
Коментари Харесай

Мая Манолова: Борисов си отива, след това България ще е друга

Влизаме в Народното събрание и там ни чака доста работа. Борисов си отива и остава след себе си Авгиевите обори. Има доста да ринем и да изхвърляме на боклука. Има доста да поддържаме – десетки сектори и десетки хиляди хора, изцяло забравени от държавното управление.

Това съобщи Мая Манолова от обединението „ Изправи се! Мутри вън! “ на закриването на предизборната акция през днешния ден.

Ще подкрепим първо възрастните хора, като преизчислим всички пенсии. 1,6 милиарда лева са нужни за това. Ще подкрепим дребните компании и фамилните предприятия. 1,2 милиарда лева са нужни за бизнеса. Борисов ги даде обещание и не ги даде. Ще дадем по една депутатска заплата на всяка дребна компания, наранена от рецесията. По две депутатски заплати на започващите бизнеси. Ще поемем половината от осигуровките до края на 2021 година Ще поемем 90 % от непрекъснатите разноски на всички компании с понижени обороти, показа Манолова част от ограниченията за поддръжка на бизнеса и елементарните хора.

Ще създадем детските ясли и градини безвъзмездни, ще създадем почтено платена втората година от майчинството, ще осигурим средства за поддръжка при раждане на второ и трето дете. След като Борисов откри 5 милиарда лева в края на 2020 година за приятелския си кръг за бетон, стиропор и тръби, значи има за възрастните хора, за децата и за майките на България, сподели още Манолова и разгласи цялостна готовност за запазване на изборните резултати.

Ще се борим, с цел да опазим всеки един глас на български жител. Правете го почтено, честно и с достолепие, съобщи тя.

По думите ѝ на Борисов му остават два дни политически живот. След това България ще е друга. Ще пристигна Видов ден. Ревизията ще я създадат млади, честни и образовани специалисти и те ще покажат по какъв начин парите от хазната се придвижиха в чекмеджетата и в офшорните сметки.

Борисов, на 4 април идваме за теб и шайката, с която управляваш България, сподели Арман Бабикян.

4 април е началото на края. От понеделник започваме отначало, сподели Николай Хаджигенов.

Тихомир Василев, който е представител на дребния бизнес съобщи, че „ Изправи се! Мутри вън! “ ще е поръчител, че показаните от Манолова ограничения ще стигат до елементарните хора и бизнеса.

Надявам се, че едно последващо държавно управление ще обърне внимание на хората в таксиметровия отрасъл и транспортите, съобщи представител на таксиметровите водачи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР