Влиянието на звездите се отразява в различни аспекти на живота

...
Влиянието на звездите се отразява в различни аспекти на живота
Коментари Харесай

Тамара Глоба зарадва тези зодии: Чаканото щастие ги застига ...

Влиянието на звездите се отразява в разнообразни аспекти на живота ни. Тамара Глоба към този момент е направила своите калкулации за първия месец на новата година.
Началото на 2023 година носи нараснали опасности за здравето за всички знаци от Зодиака. Това се дължи на ретроградния Марс и неподходящите климатични условия.
В тази връзка астроложката предлага на всички да понижат общото натоварване, да не подценяват профилактиката и да отделят повече време за отмора. 

Също по този начин през януари всички знаци от Зодиака си коства да извърнат внимание на фигурата си и неприятните привички. За да създадат това, си коства да преразгледат менюто си в посока на здравословното хранене, да се откажат от тютюнопушенето и алкохола и да стартират да спортуват. 

Глоба предупреждава, че рисковите спортове не са подобаващи. " Спортувайте във фитнеса под наблюдението на експерт ", предлага тя.

Във финансов проект, съгласно хороскопа на Тамара Глоба, през януари всички зодии ще могат да поставят основата за предстоящ разцвет.

" Трябва да започнете незабавно! През първата десетдневка планирайте всички съществени стадии, през втората обърнете внимание на инициативните планове, а през третата се заемете с всичко планувано ", поучава тя. 

Възможностите за облага ще са доста. Ето за какво не би трябвало да се притеснявате, че шефовете няма да оценят триумфа ви. Основата, положена през януари, ще се оправдае в бъдещето.

В началото на годината предстоят доста нови запознанства. На хората, които към момента не са разкрили своята половинка, това ще им помогне да се провиснал и може би да намерят индивида, с който ще им бъде удобно. Единственото изискване това да се случи е да проявят инициатива и интерес.

Семейните не би трябвало да мислят за проблеми, в случай че няма напрежение и спорове. В случай на кавги би трябвало да опитат да поговорят с колегата си. Този метод може да позволи всички незначителни проблеми. 

Ето какви изненади са подготвили звездите за всеки знак от Зодиака: 

Овен

Представителите на този знак трябва на първо място да се съсредоточат върху саморазвитието. През януари ще могат да поставят основите на бъдещото си благоденствие.

По отношение на фамилните въпроси ще би трябвало да бъдат деликатни, да сдържат страстите си, да демонстрират угриженост и да опитат да изгладят острите ъгли.

" Всичко ще бъде несигурно. Конфликтни обстановки могат да зародят във всеки миг и даже от нищото, по тази причина би трябвало да бъдете търпеливи ", споделя Глоба. 

Телец

През януари Телците ги очаква кариерно израстване, само че с цел да реализиран тази цел, би трябвало първо да се оправят с проблемите от предходната година.

Основните препоръки на астроложката са свързани с финансите: " Намалете разноските и спрете да купувате неща, от които нямате потребност. Преди да купите нещо, е значимо да анализирате всички плюсове и минуси. Направете си бюджет за предстоящия интервал и заделете нужната сума ".

Необвързаните Телци би трябвало да разширят обществения си кръг. В началото на годината има късмет да намерят сродната си душа. 

Близнаци

Представителите на тази зодия се чака да подобрят финансовото си положение. Но не би трябвало да бързат да се радват.

Астроложката споделя, че Близнаците ще би трябвало да се приготвят за вероятни отрицателни събития под формата на завършек на любовна връзка, уволняване и правосъдни разногласия. 

При фамилните представители на тази зодия са вероятни спорове. Най-важното е да се сдържат и да опитат да изгладят ситуацията.

Рак

Необвързаните Раци могат да разчитат на нови запознанства. Не би трябвало обаче незабавно да се оставят на възприятията, защото през януари съществува голям риск от машинация. Тя може да е обвързвана с бизнес договаряния, колеги на работното място, нови другари или шефове.

Не е изключено в близкото им обкръжение да се появят искрено неприятни персони. През януари също по този начин ще се наложи да заобикалят недомислените разноски и да опитат да работят неуморно.

Лъв

" Отношенията в фамилен проект могат да се усложнят доста. Струва си да бъдете по-сдържани, другояче нещата могат да стигнат до бракоразвод ", споделя Глоба.

Необвързаните представители на знака не би трябвало да се тормозят, защото ги чакат нови прекарвания.

" През януари трябва да обърнете внимание и на саморазвитието: да участвате в духовни практики, да усвоите нови умения и да се отправите на образователно странствуване.

Ще се наложи  да се погрижите за личното си здраве, защото в средата на зимата могат да зародят проблеми ", споделя Тамара Глоба.

Дева

През първия месец на новата година Девите не би трябвало да разчитат на кариерен и финансов напредък. Астроложката предлага да обърнат специално внимание на материалното си богатство и да се откажат от всевъзможни заеми, да не купуват нищо ненужно и да си създадат финансов буфер. 

Очакват се позитивни промени в фамилен проект. Конфликтите и кавгите ще отидат на назад във времето. Възможна е изненада или значимо предложение от страна на колегата.

Везни

За Везните януари е свързан с недомислени опасности, само че шансът ще ги съпътства на всяка крачка. Единственото, което би трябвало да имат поради, е личната си лакомия. Именно тази линия на характера ще ги докара до неуспех.

На работното място си коства да покажат повече инициативност, постоянство и усърдие. Тези качества ще им оказват помощ да се изкачат по кариерната стълбичка, само че не трябва да разчитат на бонуси или покачване незабавно.

" В персонален план ще би трябвало да сте по-внимателни с колегата си. Възможно е да изпускате нещо значимо ", споделя Глоба.

Скорпион

Основните грижи през първия месец на годината за Скорпионите ще са семейството и кариерата. В работата си коства да проявят повече разпоредителност и да опитат да разпространяват плановете си.

Тамара Глоба предлага също да не пестят финанси за ремонт и покупка на недвижим имот, почивка и дарове за родственици, здраве и саморазвитие.

Представителите на знака ще би трябвало да са по-сдържани с околните си. Конфликтите, които пораждат даже от нищото, могат да се трансфорат в сериозен скандал, който ще докара до дългогодишни фамилни проблеми.

Стрелец

Представителите на знака ще би трябвало да поемат инициатива и да се заемат с осъществяването на остаряла фантазия. Ако положат задоволително старания и бъдат деликатни, всичките им проблеми ще останат в предишното. 

В персонален проект обаче нещата не са толкоз розови. Очертават се кавги за дреболии, необмислени дейности и подновяване на остарели спорове.

Всичко това може да докара до завършек на връзките. Затова астрологът предлага да опитат да бъдат по-сдържани и да обръщат повече внимание на околните си. Ако има противоречиви точки, по-добре е да се посъветват и чак тогава да вземат решение.

Козирог

Основните проблеми за Козирозите през януари ще бъдат свързани с персоналния живот. Има огромна възможност от кавги и спорове, които нямат действителни аргументи. " Струва си да се сдържате и да се опитате да намерите компромис ", поучава Глоба.

В работата представителите на знака ги чака покачване и финансова непоклатимост.

" Ако материалният съставен елемент не е проблем, спомагателната облага би трябвало да се изразходва за скъпа покупка или пътешестване ", сподели астроложката.

Водолей

Личният живот на Водолеите през януари е в цялостна сигурност. Не би трябвало обаче да позволяват намесата на външни хора. Този метод евентуално ще докара до проблеми.

За представителите на тази зодия януари ще наподобява по този начин: много работа, разширение на кръга на другарство, пътувания и командировки.

Самотните представители на знака ще могат да намерят подобаващия човек. Не е добра концепция обаче незабавно да се хвърлят в нова връзка, тъй като е допустимо от нея да не излезе нищо.

Риби

През първия месец на годината Рибите ги очакват стабилен приход и нанагорнище по кариерната стълбичка. За това обаче ще би трябвало да покажат редица качества като: разпоредителност, изчерпателност и сдържаност.

Близки хора могат да им оказват помощ. Ако имат усложнения, могат да потърсите съвет от тях. Така освен ще намерят излаз от сложната обстановка, само че и ще укрепят връзките си, пишат от jenata.blitz.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР