Влиянието на покровителя на новата година - Черния воден заек,

...
Влиянието на покровителя на новата година - Черния воден заек,
Коментари Харесай

Вижте кои са зодиите, на които ноата 2023-а носи извънредни финанси

Влиянието на настойника на новата година - Черния воден заек, ще промени съществено икономическата обстановка и ще разреши на всеки да развива кариерата си в спокойни условия. Това споделя в прогнозата си за новата година съветската астроложка Ирина Березовская.

По думите ѝ, стадият на неустойчивост във финансовия бранш най-сетне ще завърши. Хората ще могат последователно да излязат от обстановката, в която се е налагало да свързват двата края, и ще стартират да заделят пари за огромни покупки, които могат да се случат още в края на 2023 година

През новата година в делата на всички ще настъпи цялостен ред, а силата на Заека ще им помогне да получат дълго чаканото покачване и нарастване на заплатата.

Общи трендове във финансовия бранш за всички знаци на Зодиака:

Енергията на новата година ще се отрази позитивно на деловата сфера. Най-накрая ще пристигна времето на непоклатимост и облаги.

Въпреки това, на изхода на един много плевел интервал, се оказва, че всичко в света се е трансформирало доста, тъй че ще са нужни нови познания, с цел да развивате кариерата си. Важно е да не се страхувате да залегнете още веднъж над учебниците и да се стремите към кариерно израстване. Трудолюбивият и ученолюбив Заек несъмнено ще оцени напъните и ще награди всички, споделя специалистката.

Не би трябвало да стоите на едно място и да чакате парите да паднат от небето. Основата на бъдещите си достижения ще би трябвало да поставите още през първите месеци на новата година.

През януари би трябвало да формулирате проектите си за цялата година и да начертаете тактиката за тяхното осъществяване. В същото време, крупните покупко-продажби би трябвало да бъдат отсрочени за ноември или декември. Само в този миг те ще донесат оптималната изгода и облага.

През новата година ще се наложи да излизате и да поддържате връзка повече. Именно новите познанствата ще оказват помощ кариерата ви да излезе на ново равнище.

Струва си да акцентирате върху разширението на контактите и връзките. Това ще помогне доста да увеличите приходите си, отбелязва астроложката.

Гъвкавото мислене и креативният метод при решаването на комплицирани проблеми ще допринесат за превъзмогване на всички компликации. Кардинално новите тактики ще ви разрешат да оптимизирате работния развой, да намирате взаимни отстъпки с сътрудниците и управлението и сполучливо да преодолявате конфликтните обстановки.

Много е значимо през новата година да развиваме креативен, изобретателен метод към решаването на финансовите въпроси. Това е обвързвано с силите на Годината на Заека и ще ви разреши да привлечете спомагателни източници на приходи в живота си, предлага експертката.

През годината на максимален шанс ще се радват лекарите, юристите и дипломатите, прибавя тя.

Зодиите, които ще се радват на паричен триумф през 2023 година:

Патронът на 2023 година си е избрал своите любимци и ще ги поддържа по специфичен метод през целия интервал, споделя Березовская.

Паричният шанс ще засегне всеки в една или друга степен. Но трима представители на зодиакалния кръг ще преживеят свръхестествен триумф.

Паричният шанс ще връхлети Раците, Лъвовете и Козирозите в самото начало на годината и няма да ги пусне чак до края ѝ. Те ще могат да изградят сполучлива кариера и да открият нови хоризонти за себе си. И няма да имат никакви спънки по пътя към задачата, по тази причина би трябвало да оставят всички паники зад тила си и да вървят самоуверено напред.

Рак

През новата година Раците ще излъчват изобретателни хрумвания. Този път обаче всичките им хрумвания най-сетне ще получат развиване.

Възможно е в обкръжението им да се появят хора, които да им оказват помощ в осъществяването даже на най-невъзможните на пръв взор задания. Просто би трябвало да имат вяра повече на хората и да не се срамят да дават публичност на концепциите си.

Тъй като силата на 2023 година ще бъде изпълнена с творчество, Раците ще би трябвало да се заемат с изкуство или ръкоделие. Това ще им отвори нови източници на приходи и опция да се развиват в сфера, която им е най-интересна.

Черният воден заек ще зареди представителите на знака с позитивна сила, която ще им помогне неуморно да вървят към задачата си, а не да отстъпват обратно от боязън от неуспех. Не бива обаче да се разпръскват и да хабят силата си за няколко плана едновременно. Важно е да създадат избор и да се съсредоточат единствено върху едно нещо.

Лъв

През новата година Лъвовете ще имат опция да покажат цялостния си огнен капацитет. Въпреки обстоятелството, че по природа зайците се отнасят с нерешителност към царя на животните, признакът на 2023 година обилно ще подари представителите на този зодиакалния знак и те ще имат опция да създадат следващата стъпка към триумфа.

Дълго време представителите на тази зодия са търсили верния път и през 2023 година най-сетне ще могат да схванат с какво желаят да се занимават и какви висоти да реализират. В този интервал ще почувстват прилив на сили, което ще им разреши сполучливо да се придвижат нагоре по кариерната стълбичка.

Късметът ще връхлети Лъвовете още при започване на годината, ще съумеят да привлекат вниманието на хора, които ще са им потребни в кариерното развиване.

Сключените по това време крупни покупко-продажби ще им разрешат да получат приятни финансови бонуси. А приходите, които ще получат, ще надмине всичките им упования.

Козирог

Както водата храни земята, по този начин и Черният воден заек ще зарежда с позитивна сила на този земен знак. Това ще се отрази извънредно удобно на делата на Козирозите през новата година. Те ще имат доста задания, по тази причина и е значимо да стартират да осъществят професионалния си капацитет още през януари.

Първото финансово заплащане за напъните им ще се появи още след месец. А най-големият триумф във финансовата сфера ще пристигна при тях в края на годината. Тогава Козирозите ще могат да поглезят себе си и фамилията си с огромни придобивки.

Късметът ще съпътства Козирозите освен в бизнеса. Представителите на тази зодия ще имат удобен интервал и в персоналния живот.

Годината на Заека ще им помогне да изведат връзките с половинката си на ново равнище. А разноските за сватбата и раждането на дете няма да нанесат сериозен удар върху финансите им, написа jenata.blitz.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР