Влез в Carlsberg “Домът на феновете още сега и дай

...
Влез в Carlsberg “Домът на феновете още сега и дай
Коментари Харесай

Ще успее ли Милан да намери път към финала в Шампионска лига?

Влез в Carlsberg “Домът на почитателите ” още в този момент и дай своята прогноза за полуфиналния мач реванш в Шампионската лига сред Интер и Милан. 

Регистрирайте се сега и с няколко прогнози или просто малко шанс може да се сдобиете с нов 65-инчов 4K Ultra HD тв приемник. 

За задачата би трябвало да познаете вярно 6 аспекта от срещата - прецизен резултат на полувремето, прецизен краен резултат, първи голмайстор, какъв брой ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон.

Играйте още в този момент и докажете, че сте фена, който най-добре планува резултатите от Шампионска лига!

Интер има добра преднина от два чисти гола след първия мач с Милан. “Нерадзурите ” започнаха доста мощно и вкараха ранни попадения посредством Един Джеко и Хенрих Мхитарян, на които градски противник по този начин и не съумя да отговори. Интер несъмнено се намира в страхотна форма и записа цели седем поредни победи във всички шампионати. Момчетата на Симоне Индзаги реализираха следващия си триумф през уикенда, откакто победиха с 4:2 Сасуоло след две попадения на Ромелу Лукаку. Тимът продължава да се бори на три фронта, като има всички шансове да играе край в Шампионската лига, да приключи в Топ 4 в Серия ”А ” и играе край за Купата на Италия против Фиорентина.

Милан пък е навръх противоположния полюс. Тимът на Стефано Пиоли би трябвало да наваксва два гола пасив против Интер, а също така загуби през уикенда от Специя с 0:2, с което съществено компрометира възможностите си да се класира измежду първите 4 тима в Италия. “Росонерите ” са преследвани от травми, като ще се надяват огромната им звезда Рафаел Леао да е разполагаем в реванша с градския противник. За сметка на това обаче алжирският национал Исмаел Бенасер се контузи и е навън до края на сезона. Милан ще би трябвало да сътвори същинско знамение, в случай че желае да откри пътя към финала в Истанбул.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР