Властите в Северна Корея съобщиха, че случаи на треска, за

...
Властите в Северна Корея съобщиха, че случаи на треска, за
Коментари Харесай

Северна Корея с под 20 000 случаи на треска за пети ден

Властите в Северна Корея оповестиха, че случаи на тресчица, за които се допуска, че в действителност са COVID-19, остават под 20 хиляди за пети ден.
 Продължава спадът на инфектирани с тресчица в КНДР
Продължава спадът на инфектирани с тресчица в КНДР

Паднаха под 30 000 за денонощие

Официалната севернокорейска централна новинарска организация (KCNA) заяви в четвъртък, че към 13 000-100 нови пациенти с тресчица са били регистрирани до 18 часа в сряда в цялата страна.

Цитирайки данните на националния щаб за предварителна защита на незабавни епидемии, KCNA сподели, че към 16 хиляди пациенти са се възстановили през същия интервал.

Северът не загатна нови смъртни случаи, смъртни случаи или смъртност.

Последната актуализация пристигна предишния четвъртък, когато KCNA сподели, че е докладван един нов смъртен случай, което усилва броя на смъртните случаи до 73-ма умряли.
 КНДР с нов спад на инфектирани с тресчица
КНДР с нов спад на инфектирани с тресчица

Паднаха под 20 000 за денонощие към неделя

Общо случаите от края на април набъбнаха до към четири и шест милиона, като севернокорейските управляващи настояват , че всички като се изключи към 22 хиляди са се възстановили изцяло.

Според формалните калкулации на Севера, ежедневните нови случаи на тресчица са достигнали връх на 15 май при близо 400 хиляди, само че броят продължава да спада и падна под 20 хиляди за първи път в неделя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР