Властите в САЩ може да се откажат от плановете си

...
Властите в САЩ може да се откажат от плановете си
Коментари Харесай

САЩ съобщиха при какви условия ще се откаже от мита върху колите от ЕС


Властите в Съединени американски щати може да се откажат от проектите си за въвеждане на нови мита върху вноса на коли от Европейски Съюз, в случай че от митата за коли от Съединени американски щати се откаже и Европейският съюз, оповестява DW, базирайки се на Handelsblatt.

По данни на публицисти, посланикът на Съединени американски щати в Германия Ричард Гренъл се е срещнал в Берлин с президентите на фирмите BMW, Dailmer и Volkswagen, както и с ръководителя на Обединени немски автомобилостроители (VDA), където е декларирал за допустимо решение на тарифния спор с американските управляващи. Изданието отбелязва, че посланикът е бил избран от Вашингтон като медиатор, зает да откри оптимално решение.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп на 22 юни в Twitter заплаши страните от Европейски Съюз с вносни мита за колите от Европейски Съюз в размер от 20 %, в случай че Европейски Съюз не смъкна комерсиалните бариери във връзка с някои американски компании, прецизират интернационалните организации.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР