Властите в Мавриций определиха предварителните условия за свободен достъп до

...
Властите в Мавриций определиха предварителните условия за свободен достъп до
Коментари Харесай

Остров Мавриций ще приема чуждестранни туристи след PCR тест

Властите в Мавриций дефинираха предварителните условия за свободен достъп до страната на задгранични туристи, заяви туристическият уебсайт АТОР, представен от БГНЕС.
В страната започва всеобща акция за имунизиране против COVID-19 за реализиране на стаден имунитет на популацията. Дотогава всички посетители на страната би трябвало да съблюдават карантинните условия.
 Как се живее на райския остров Мавриций? Как се живее на райския остров Мавриций?
Мирен, либерален, с положителни стопански индикатори: на 50-ия си рожден ден райският остров Мавриций се показва пред света като едн...
Възможно е в дълготраен проект Мавриций да даде, а неимунизираните ще би трябвало да съблюдават двуседмична карантина, се споделя в изказване на ръководството по туризъм.
Ако желаете да посетите острова в този момент, би трябвало да визиите документ за негативен PCR тест за ковид, изработен сред 5 и 7 дни преди датата на пътуването. Необходимо е също удостоверение за туристическия пакет, включващ включва настаняване на цялостен интернат в стая на особено избран хотел за наложителна 14-дневна карантина и услуги за три теста за ковид (в деня на идване, на седмия и 14-ия ден от престоя) на стойност 13,5 хиляди рупии.
Всички туристи, също така, би трябвало да попълнят и формуляр за своето местоположение в страната.
Тези условия за влизане ще бъдат в действие до 15 февруари 2021 година До тази дата важи и възбраната за идване в страната на всевъзможни самолети и морски съдове без специфичното позволение на локалните управляващи.
 Турция възнамерява да притегли 25 млн. задгранични туристи следващата година Турция възнамерява да притегли 25 млн. задгранични туристи следващата година
Турция се надява да притегли 25 милиона задгранични туристи в страната през 2021 година, откакто използването на коронавирусните ваксини п...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР