Властите разследвали млада майка от Пловдив, чието бебе било оставено

...
Властите разследвали млада майка от Пловдив, чието бебе било оставено
Коментари Харесай

Млада пловдивчанка изостави бебето си! Докато полицията я разследва се случи нещо неочаквано

Властите разследвали млада майка от Пловдив, чието бебе било оставено единствено в болница. Мария Георгиева имала дъщеричка, която в нейно неявяване се разболяла тежко и била настанена в болница. Близките й не съумели да се свържат с майката, което породило подозрения у лекарите, че детето е неглижирано.

Мария Георгиева живеела с майка си и приятеля си в къща покрай центъра на града. На 14 май м.г. оставила роденото през декември 2016г. момиченце да го гледа майка й и излязла. Младата дама се надявала при проблем с детето й, майка й да й се обади, само че не знаела, че телефонът й основава проблеми.

Ден по-късно бабата на детето Цонка забелязала, че то е доста отпаднало и не желае да се храни. Затова завела момиченцето в болница. Лекарите открили анемия и незабавно поставили бебето на системи в Интензивното поделение на здравното заведение. На идващия ден момиченцето към този момент било нормализирано и било преместено в нормално поделение. Тогава медиците потърсили бабата и й споделили, че пеленачето има потребност от компаньон. Бабата обаче отказала с претекста, че би трябвало да отиде на работа и обяснила, че няма връзка с майката.

Когато на прага на по-възрастната жена се появили служители на реда, тя се съгласила да отиде в болничното заведение и да бъде до леглото на внучка си. Два дни по-късно в болничното заведение се появила и майката Мария, която останала до детето си до изписването му. Нейни близки признали на проверяващите, че при раждането майката е говорила, че желае да остави за осиновяване детето си.

Те обаче решили, че тя това не го мисли съществено, още повече, че постоянно се стараела да обезпечава добър стандарт на живот на бебето си и се грижела нищо да не му липсва. Затова и следствието против майката било прекъснато, написа " Монитор ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР