Властите на страните от Европейския съюз са наясно, че няма

...
Властите на страните от Европейския съюз са наясно, че няма
Коментари Харесай

Лавров: Властите на ЕС разбират, че няма да могат да победят Русия във войната, която са отприщили

Властите на страните от Европейския съюз са наясно, че няма да могат да победят Русия във войната, която отприщиха. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров в коридорите на Петербургския интернационален стопански конгрес.

" Вижте кой в този момент управлява Европейския съюз. Това са хора, които са безусловно захласнати от личната си мощ, непоправима убеденост в личната си справедливост, желанието да санкционират Русия, с цел да опозорят другите. Те схващат, макар че всеки ден споделят, че ще ни нанесат " стратегическо проваляне ", че това е невероятно. Че откакто изгубят тази война и не съумеят да осъществят заканите си да " нанесат стратегическо проваляне на Русия ", тежестта им на международната сцена внезапно ще спадне “, означи Лавров.

Според Лавров към този момент всички схващат кой какво коства, което значи, че ще бъде " просто демонстрирано, че Западът губи предходните си позиции ": „ Неговата ера, траяла съвсем 500 години, си отива и ние ще би трябвало да живеем по други правила, които ни връщат към Хартата на Организация на обединените нации – да зачитаме суверенното право на всички страни. ”

Както означи министърът, Русия би трябвало да остане себе си, да продължи да основава благоприятни условия за развиване на изкуството, науката, образованието и намерено да споделя достиженията си с всички страни по света, както е правила до момента, осведомят съветски медии. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР