Властите на САЩ са задържали близо 1 милион мигранти по

...
Властите на САЩ са задържали близо 1 милион мигранти по
Коментари Харесай

САЩ задържали близо 1 млн. мигранти по границата с Мексико за една година

Властите на Съединени американски щати са задържали близо 1 милион мигранти по границата с Мексико за фискалната 2019 година , която завърши на 30 септември, написа " Вашингтон пост ", базирайки се на данни на администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Незаконното секване на границата на Мексико със Съединени американски щати е достигнало най-високото си равнище за последните 12 години.

Представителят на митническите и гранични служби Марк Морган съобщи пред публицисти в Белия дом, че повече от 52 000 мигранти са арестувани през септември, което е с 18% по-малко по отношение на през август.

Общо американските управляващи са и звършили повече от 975 000 ареста по време на фискалната 2019 година, демонстрират последните данни на държавното управление. Морган разгласи, че арестите са се нараснали с 88% по време на миналата фискална година, определяйки го за " зашеметяващо " нарастване.

През 2000 година американските граничари са задържали 1,6 милиона души , което е връх, само че Департаментът по вътрешна сигурност счита, че миграционната вълна през тази година е невиждана. Преди множеството незаконни имигранти са били без фамилии и най-вече от Мексико, при което е било по-лесно депортирането им. Сега множеството мигранти са цели фамилии от Централна Америка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР