Властите на Пермския край в Приволжкия федерален окръг са започнали

...
Властите на Пермския край в Приволжкия федерален окръг са започнали
Коментари Харесай

В Пермския край започва проверка след оплакване на мобилизирани мъже до Путин

Властите на Пермския край в Приволжкия федерален окръг са почнали инспекция след недоволство на мобилизирани мъже до съветския президент Владимир Путин, заяви РБК.
Прочетете още
Министерството на териториалната сигурност на Пермския край стартира инспекция след появяването на видеоматериал, в който хора, показали се за мобилизирани, служещи в така наречен Донецка национална република (ДНР), се оплакват на президента Владимир Путин от дейностите на командването и проблемите с обезпечаването на техника, оповестиха от пресслужбата на министерството.

" В момента районното министерство на териториалната сигурност ревизира информацията. Изпратено е и искане до военната прокуратура за инспекция на обстоятелствата ", обявиха от министерството.

Татяна Мерзлякова, прокурист по правата на индивида в Свердловска област, също разяснява жалбата, като отбелязва, че неотдавна сходни изказвания са били подадени от военнослужещи от разнообразни райони, написа 66.ru: " Ако това е планувана поръчка, би трябвало да се работи по нея. Ако става дума за неуредици във военните елементи, те би трябвало да бъдат отстранени ", сподели тя.

Медийният уебсайт “Сирена “ разгласява упоменатото нагоре видео. В него мобилизираните също по този начин се оплакват, че макар даденото им заричане да служат в елементи на “териториалната защита “, са били сложени под командването на армията на “Донецката национална република “ и превърнати в щурмови елементи. Те настояват, че трябвало да нападат укрепените украински позиции в Авдеевка “без разузнаване и без съгласуваност с другите елементи “, без нужното снаряжение, а в това време войските на ДНР останали на назад във времето.

В недоволството също по този начин се споделя, че частите на мобилизираните дали “неоправдани жертви “ и се показват четирима убити и 18 ранени.

В отговор на настояването им за доставяне с дронове командването на полка " отхвърли разговор и заплаши да ни арестува или да ни пренасочи към частна военна компания “, което съгласно тях означавало да бъдат изпратени в “милицията “Вагнер ” ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР