Властите на няколко американска щата са взели необичайно решение –

...
Властите на няколко американска щата са взели необичайно решение –
Коментари Харесай

Освобождават затоврници в САЩ заради COVID-19

Властите на няколко американска щата са взели извънредно решение – да освободят хиляди лишени от независимост, с цел да не позволен разпространяването на COVID-19 в пандизите, написа „ Уолстрийт джърнъл “.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1960
Затворите са идеалната среда за разпространяване на каквито и да било заболявания, защото на дребна повърхност са съсредоточени огромни групи от хора. Там на процедура общественото разграничаване е невероятно.

Тези ограничения са подхванати в Калифорния, Ню Йорк, Охайо, Тексас и други. Затворниците, които подлежат на освобождение не са наказани за тежки престърления. Ще бъдат освобождавани възрастни пандизчии и тези, които имат съпътстващи болести.

Тръмп: Ford, General Motors и Tesla ще вършат апарати за командно дишане

До момента в щатите Вашингтон, Мичиган, Ню Йорк, Пенсилвания, както и в столичния регион Колумбия към този момент е имало случаи, при които с ковид са били инфектирани чиновници на пандизите.

Според оценките на локалните управляващи опасността от разпространяване на ковид в пандизите в Съединени американски щати е изключително огромна, защото сега там има към 2,2 млн. лишени от независимост.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1960  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР