Властите на няколко американска щата са взели необичайно решение –

...
Властите на няколко американска щата са взели необичайно решение –
Коментари Харесай

Необичайно решение: В Щатите ще освободят затворници, за да спрат COVID-19

Властите на няколко американска щата са взели извънредно решение – да освободят хиляди лишени от независимост, с цел да не позволен разпространяването на COVID-19 в пандизите, написа „ Уолстрийт джърнъл “.

Затворите са идеалната среда за разпространяване на каквито и да било заболявания, защото на дребна повърхност са съсредоточени огромни групи от хора. Там на процедура общественото разграничаване е невероятно.
Битката с COVID-19 в Съединени американски щати: 70 млн. американци със възбрана да напущат дома си Паниката изпразва освен рафтовете с хранителни артикули и тоалетна хартия, а и магазините за оръжия
Тези ограничения са подхванати в Калифорния, Ню Йорк, Охайо, Тексас и други. Затворниците, които подлежат на освобождение не са наказани за тежки престърления. Ще бъдат освобождавани възрастни пандизчии и тези, които имат съпътстващи болести.

До момента в щатите Вашингтон, Мичиган, Ню Йорк, Пенсилвания, както и в столичния регион Колумбия към този момент е имало случаи, при които с ковид са били инфектирани чиновници на пандизите.
Под карантина: Ню Йорк опустя поради изключителните ограничения против COVID-19 в Съединени американски щати Губернаторите на от ден на ден щати слагат под домашна изолираност своите поданици най-малко за 20 дни
Според оценките на локалните управляващи опасността от разпространяване на ковид в пандизите в Съединени американски щати е изключително огромна, защото сега там има към 2,2 млн. лишени от независимост.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 190 3 3 3 Света 341338 3908 14746 99040 Заразени* Нови Починали България 190 3 3 Света 341338 3908 14746
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР