Влаковете на Юростар под Ламанша бяха отменени тази сутрин, заради

...
Влаковете на Юростар под Ламанша бяха отменени тази сутрин, заради
Коментари Харесай

Наводнен тунел отмени влакове под Ламанша

Влаковете на " Юростар " под Ламанша бяха анулирани тази заран, поради наводнен тунел покрай гара Ебсфлийт в графство Кент.

Предупреждения за дъжд, сняг и мощни ветрове са издадени в доста елементи на Обединеното кралство за днешния ден.

Влакове под Ламанша няма да има най-малко до обед след наводнението в тунела, оповестиха от началната гара " Сейнт Панкрас " в Лондон, където са блокирани хиляди пасажери, които се бяха приготвили да пътуват към Европа. Пострадалият тунел е под река Темза по трасето на интернационалните влаков., съобщи БНР.

Журналисти оповестиха, че на " Сейнт Панкрас " е цялостен безпорядък след анулацията на повече от 10 влака, които би трябвало да превозят повече от 8 000 пасажери. Транспортните несгоди за британците не престават и през днешния ден, защото предстоящите нови превалявания от дъжд, сняг и буреносни ветрове основават съществени проблеми в разнообразни елементи на Обединеното кралство.

Силни ветрове вилният сега в Англия и Уелс, до момента в който суграшица и сняг се чакат в Шотландия.

Хората бяха предизвестени да се приготвят за закъснения по автомобилния, железопътния, въздушния и фериботния превоз, както и за спиране на електрозахранването. Има издадени повече от 100 предизвестия за наводнения.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР