Владо Карамазов е яхнал метлата покрай зачестилите филми, в които

...
Владо Карамазов е яхнал метлата покрай зачестилите филми, в които
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Владо Карамазов побесня, тика в затвора свои колеги!

Владо Карамазов е яхнал метлата около зачестилите филми, в които се търси евтина работна ръка и се наемат непрофесионални артисти. Според него това унищожава специалността и желае незабавно да се наложат някакви наказания, да се промени законът и не всеки, който пожелае, да стане артист. „ Бих им дал двегодишна присъда в Софийския затвор “, гневи се артистът и продуцент.

„ Много ненавиждам, когато непрофесионалисти завземат сферата на експертите “, твърди Карамазов. Българският секссимвол споделя, че актьорското майсторство е една доста сложна специалност, в която минават години, до момента в който станеш добър. В последно време следим обаче, че от ден на ден продукции се вършат от елементарни хора със напълно разнообразни от актьорството специалности. „ Тези образци демонстрират, че всеки би могъл да стане артист, което не е правилно. Чувам от тези непрофесионални артисти, че имат театрални школи!? Бих им дал двегодишна присъда в Софийския затвор. Това е съсипване на младежи, тотално комплициране и обезценяване на нашата специалност, за която даваме целия си живот. Започваме да ставаме положителни след десетата година в тази специалност. А внезапно идват някакви хора, стават звезди от пошли телевизионни излъчвания за два месеца и те към този момент се водят артисти, което не е почтено “, беснее Владо.
Предполага се, че засяга нашумелия тийнсериал „ София денонощно “, в който вземат участие единствено дилетанти. Новият български филм „ Немезис “ също е претъпкан с жадни за популярност персони. Там вземат участие известни с нещо звезди, само че надалеч от специалността на артиста. Бизнесдамата Ваня Червенкова играе мутра, фолкпевицата Антонина е майка на нарко подвластно момиче, в чиято роля пък влиза певицата Марина Кискинова. Главната роля е поверена на човек, който изкарва прехраната си като оператор на фолк клипове.

Отскоро Владимир Карамазов се е запалил по ново занимание – снимка. В този ред на мисли държи да означи, че няма да взима хляба на фотографите. Купил си е съвременна и скъпа техника, с която запечатва всичко, което предизвика вниманието му. Няма за цел да го трансформира в средство за печелене на пари.

Красимир КРАСИМИРОВ

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР