Владислав Горанов: Нямам притеснения за проверката срещу мен Нямам никакви

...
Владислав Горанов: Нямам притеснения за проверката срещу мен Нямам никакви
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Нямам притеснения за проверката срещу мен

Владислав Горанов: Нямам терзания за инспекцията против мен
Нямам никакви терзания за инспекцията. Не считам, че съм направил нещо нелегално. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В Народното събрание Горанов разяснява стартиралата против него инспекция, предизвикана от сигнал, че той употребява първокласен апартамент, възложен му от предприемач.

„ Проверката е най-нормалното нещо, което може да се случи, в случай, че има някакви съмнения за нещо неправилно “, счита Горанов. Той акцентира, че самичък е заявил използването на парцела в имуществената си декларация през месец април, тъй като е с ясното схващане, че не съставлява спор на ползи.

„ Твърдо декларирам, че този парцел няма нищо общо с фамилия Домусчиеви, с техния бизнес или с техните собствености. Този апартамент ми е възложен през 2012 година за безплатно прилагане от непосредствен мой родственик, кръстник на двете ми деца и на мен. Ще спра дотук, позволете ми и аз да запазя някакво персонално пространство “, добави още финансовият министър.

Той съобщи подготвеност да даде цялата информация на КПКОНПИ, на която прокуратурата разпореди случая.

На въпрос дали се търси политическа конспирация, Горанов отговори: „ Не мога да предположа. В политиката това го има “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР