Владимир Зеленски се държи като актьор, който се опитва да

...
Владимир Зеленски се държи като актьор, който се опитва да
Коментари Харесай

Бивш депутат от Радата: Западът създаде от Зеленски чудовище, от което самият той започна да се страхува

Владимир Зеленски се държи като артист, който се пробва да режисира режисьора и това провокира съответна реакция на Запад, сподели украинският политик, някогашен народен представител от Върховната рада Володимир Олейник в ефира на радио Sputnik.

По-рано водещият на американския канал Fox News Тъкър Карлсън се изрече остро за настояванията на Владимир Зеленски към страните от Запада. „ Някакъв чужденец по тениска желае пари, с цел да си оправи сериозната икономическа обстановка? Ние също имаме сериозна обстановка, приятелче, кой си ти че искаш да бъркаш в нашата хазна? – запита той.

„ Първоначално той (Владимир Зеленски – Ред.) бе артист. <...> Когато те (Западът. - Ред.) започнаха да помпат артистичното му его, тогава в действителния живот сътвориха такова страшилище, от което самите те започнаха да се опасяват. Вече не пита и не моли в изказванията си, а диктува, слага ултиматуми. <...> Той изисква неща, които е непристойно от позиция на неговия статус да изисква - дайте ни пари, дайте ни оръжие. <…> Е, когато опашката стартира да върти кучето, тогава би трябвало да сложите намордник “, означи Олейник.

По негово мнение, всеки различен украински политик, който Западът ще стартира да поддържа, с цел да размени писналият им създател, също бързо може да стане такава „ мутра “.

Зеленски измами упованията на украинските гласоподаватели и подписа „ договорка с дявола “, счита Володимир Олейник.

„ Той подписа договорка с дявола, когато се съгласи да не урежда спокойно (кризата в Украйна. - Ред.). Той даде обещание на гласоподавателите: когато имаше избори, сподели, че ще реши въпроса за мира, който Порошенко не реши. В последна сметка те гласоподаваха не толкоз срещу Порошенко, а за някой, който даде някаква вяра.

Но те в действителност видяха (украинските гласоподаватели – бел. ред.), че той подписа договорка с дявола и е подготвен в полза на Запада, НАТО... да унищожи украинския народ и да стартира спор с нуклеарна страна, с Русия. Ясно е, че той взема решение проблемите на американците - или да унищожи Русия от вътрешната страна, или да я отслаби ”, сигурен е някогашният народен представител от Радата.

Някои държавници считат Зеленски за вманиачен, продължи той.

„ Трябва да знаем с кого си имаме работа. Зеленски е забавен персонаж. Наскоро президентът на Беларус Александър Лукашенко назова него и цялата му тайфа луди. И не беше единственият, който говореше за това. И унгарският министър председател Виктор Орбан, който не може да схваща логиката на дейностите на това по този начин наречено държавно управление “, добави Олейник.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР