Владимир Салдо, назначеният от Москва губернатор на контролираната от Русия

...
Владимир Салдо, назначеният от Москва губернатор на контролираната от Русия
Коментари Харесай

Руският губернатор на Херсон твърди, че е имало опит за покушение срещу него

Владимир Салдо, назначеният от Москва губернатор на следената от Русия Херсонска област, твърди, че предходната седмица против него е осъществен опит за нападение, оповестява новинарският канал CNN, представен от

Украинските сили са изстреляли повече от 10 " високоточни " ракети по неговото " хипотетично местонахождение ", написа Салдо в своя формален канал в Telegram. Ударът от 9 юни е приключил със съществени вреди на център за краткотрайно настаняване и е предизвикал гибелта на един човек, разясни Салдо пред съветските медии.

CNN отбелязва, че не може без значение да удостовери истинността на обвиняването на Салдо. Украинската войска към момента не е коментирала известието.

Назначени от Русия длъжностни лица упрекнаха Украйна, че е направила няколко скорошни опита за убийства в следената от силите на Москва част от страната.

През май назначен от Москва ръководител на съд е бил обект на нахлуване, съгласно определения от Русия губернатор на Запорожка област. Нападението е едно от поредицата от хипотетични опити за убийства в Мелитопол.

А по-рано този месец гибелен атентат с кола бомба бе ориентиран към " сътрудници на Кремъл “ в град тъкмо до Мелитопол, съгласно украинския кмет на града.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР