Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7

...
Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7
Коментари Харесай

Руски журналист: Путин имаше 20 години, за да направи Русия процъфтяваща, но той похарчи тези години за ракети и дворци

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През имаше действителния късмет на възвърне Съветския съюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3436
Това съобщи в своя канал в YouTube известният съветски публицист, ефирен водещ, продуцент, сценарист и режисьор Александър Невзоров от Тел Авив, Израел, на 28 март, тази година.. Ето и по-интересните акценти от изявлението му:

Имаше ли Путин действителен късмет да възвърне Сътетския съюз и да върне в него Украйна, Прибалтийските страни, Казахстан и т. н.?

Без подозрение имаше този късмет. И шансът беше голям. Путин имаше 20 години, с цел да направи Русия процъфтяваща, напълно свободна, напреднала, популярна, извънредно съблазнителна за целия свят страна. Такава страна, с която всяка страна би поискала да се слее в едно цяло или най-малко да подписа някакъв безконечен съюз. 

Ако Путин беше похарчил 20 години за страната, а не за идиотски ракети, не за позорни дворци, не за тъпа агитация и обири, то на вратата на Русия в този момент страхливо щяха да потропват всички страни и нации. За такова нещо имаше всичко. Неизчерпаеми запаси, немислими пари, и това откриваше равни благоприятни условия за всички искащи същинско персонално благополучие и благоденствие. Русия имаше всички шансове. Да развие науката, технологията, да обезпечи безупречно правораздаване и неудържимо и напряко шеметно развиване на стопанската система. Толкова шеметно, че от злоба щяха да се напикават Щатите и Китай.

Но режимът на Путин избра друг път. Той унищожи фантастичния късмет да направи Русия международно бижу и я трансформира в рисково, пропаднало, оскъдно, злобно, изостанало страшилище. В знак на гибелта и пъкъла, в международен срам. Удивителен гений! Преди Путин единствено Хитлер съумя да направи цяла си страна военнен нарушител.

Когато приключи тази война, без подозрение светът ще бъде заставен да лиши Русия от правото да има войска, флот, лична авиация, противовъздушна защита, системи за сигурност и т. н. Ей по този начин за всеки случай, както от психологично болния се прибират освен острите, само че и просто твърди предмети. Всеки гражданин на Русия доста скъпо ще заплати за играта на обезумелия деспот. За играта с мъртви войничета!

Яростта на излъганите и прозрелите ще бъде неукротима и страшна. Ще настъпи момент, когато всеки ще разбере какъв брой, персонално на него му е коствало безумието на другаря Путин. Ще стане ясно, че единственото, което настоящето потомство руснаци ще завещае на децата си е безпросветност, изолираност и беднотия. И тогава, апропо, към този момент за нас ще възникне големия проблем, по какъв начин да спасяваме от обесване по уличните фенери и скъсване от тълпите, тези фенове на войната и поклонници на спецоперациите. 

Ясно е, че поддръжката за войната и военните закононарушения, които се правят от Русия в Украйна е едно такова прищракване. Прищракване, което отбелязва достигането от индивида на рисково равнище на деградация и безсмислие. Щракнаха прекалено много, които в друга степен изтънчено засвидетелстваха възторга си във връзка убийството на стотина украински деца и разрушаването на украинските градове. Да ги призоваваме към разсъдък, закон, логичност е напълно неефикасно. Русия вечно е превърната в тресавище, а блатото не може да ви чуе. Тези хора дори не виждат, че техните нови закони срещу фейковете са просто и директно принуждаване към неистина.

А може би работата е там, че на Путин му харесва Украйна и нищо не може да направи със себе си. Иска я и това си е. Но естественият любовник, който е запленен от пристрастеност към непристъпна хубавица, се бръсне, учи езици, работи върху маниерите си, получава дипломи, забогатява, отстранява си брадавиците и ухажва. Той ухажва затрупвайки с цветя и брошки. А при Владимир Владимирович пристрастеността се осъществя единствено посредством обезчестяване с следващо прерязване на гърлото със счупена бутилка. Или първо ще употребява бутилката, а по-късно изнасилването. Тоест, цялата демонстрация на усеща, забележете, е единствено посредством завист, рани, гибел и закононарушения. Разбира се, не бих му сложил диагноза, само че като президент очевидно е професионално неприспособим.

Наблюдавайки руините на Харков и кръвта на Мириупол Западът не схваща дейностите на съветската войска. Те му припомнят държание на безумец. Престъпната тактичност на путинската войска в Украйна е била създадена и доведена до съвършенство в Чечня, в гр. Грозни. Именно там на командирите и генералите от съветската войска им се услади заличаването на жилищни квартали. Именно там на командирите и генералите им се услади бомбардиране на родилни домове и театри, убийството на деца и разрушаването на магазини и лечебни заведения. След като градът е трансфорат в примес от бетон, трупове и счупени тухли, в него тихичко влизат военните елементи и извършват танца на успеха.

В тази тактичност няма толкоз доста шизофрения, както ни се коства на пръв взор, въпреки че въпреки всичко я има. Тази тактичност от дълго време се трансформира в основа на военната теория на Министерството на защитата. Нея я внедри Паша Грачов, тогавашния министър на защитата на Руската федерация. Всичко това се случи на следващото съвещание на Генералния щаб. Разбирайки, че в Чечня стрелят по бойците от всеки прозорец, Паша се подсмихнал и заповядал, изтъквам: „ да се води война по този начин, че повече да няма никакви прозорци ”. А да се реализира отсъствието на прозорци е най-лесно в случай че се унищожи самата постройка. Така че, както виждате работата е доста елементарна и разбираема.

Путин в желанието си да стане шеф на земното кълбо, не видя по какъв начин сътвори за себе си рисков опасен казус. Ако Русия има право да денацифицира и демилитаризира Украйна, то и Украйна има право да данацифицира и демилитаризира Русия. Например, в случай че Украйна види на концерта на хор „ Пятницки ” признаци на съветски нацизъм, незабавно ще има право да стреля по съветския спектакъл, където се е провеждал концерта. Разбира се тя в никакъв случай няма да постъпи по този начин и дори и няма и да си го намерения. Но по логиката на Путин и тя в този момент има право да стартира спецоперация в отслабената от наказания Русия, да вземем за пример за редуциране на военните подразделения, рязане на ракети и претопяване на танкове в домашен съдове. Това се назовава демилитаризация.

И доколкото можем да изпратим по дяволите Роскомнадзор (руската работа за контрол в областта на известията, бел. прев.), можем да си изясним нещата за този нацизъм, който си е изфантазирал Путин. Тук, единствено тук, придобиваме свободата да получим всякаква информация - това което е невероятно в Русия, където 40 хиляди публицисти в хор като папагали приклякат от напрежение по клоните на своите медии и повтарят тъпотиите на Министерството на защитата. 

Пропагандата на Руската федерация в качеството на концентрат на измисления нацизъм нормално загатва „ Азов ”. Това е този полк, който през днешния ден пази руините на Мариупол, позволявайки на още живите да се спасят от горящите отломки. Аз се свързах с тези хора и организирах с тях дълъг и комплициран диалог за нацизма. Ще ви кажа, че по-голяма злоба към нацизма аз в никакъв случай не съм чувал и виждал. Защото нацизмът не е костюмирано шествие, той не е театрално осъществяване, това не са обреди.

Нацизмът е непреодолимо предпочитание да убиваш хора, които са се осмелили да станат свободни. Той е убеденост в своето право на свръхнация и свръхдържава да смилаш всички в близост в кървава каша. Между другото по моя молба „ Азов ” изрази своето отношение към нацизма и изясни всичко, лишавайки путинската агитация от нейните козове. Утре ще мога да обявявам това послание на своя Telegram канал. 

Цялато изявление на Александър Невзоров може да видите във видеото по-долу.

Превод Александър Кръстев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР