Владимир Путин ще участва в изборите за президент през 2018

...
Владимир Путин ще участва в изборите за президент през 2018
Коментари Харесай

Путин: Митът за ръчното управление на Русия е силно преувеличен

Владимир Путин ще взе участие в изборите за президент през 2018 година като самостоятелен претендент, заяви той на годишната си конференция и добави, че все пак ще разчита на поддръжката на политически сили, които споделят възгледите му за развиването на страната.

Митът за ръчното ръководство на Русия е мощно пресилен, грамаден размер от систематична работа правят държавното управление и районните управляващи, сподели още съветският президент Владимир Путин.

Путин сподели, че разчита и на поддръжката на жителите.

Той уточни още, че към момента не е избран ръководителят на предизборния му щаб и добави, че това е механически, само че значим въпрос.

Путин означи, че не би желал да показа в този момент в

детайлности предизборната си стратегия, само че увери, че "на процедура към този момент има " такава.

ВИЖТЕ ПРОМЯНАТА В ИМИДЖА НА ПУТИН В СНИМКИ

„ Русия би трябвало да бъде съвременна страна с гъвкава политическа система” съобщи президентът на годишната си конференция в Москва, написа Българска телеграфна агенция.

За днешното събитие са упълномощени над 1500 публицисти,

в това число и от задгранични медии. Може би най-любопитното тази година е, че водеща ще бъде Ксения Собчак, която разгласи желанието си да се кандидатира за президент на изборите през март 2018.

Руският секссимвол Ксения Собчак ще се кандидатира за президент

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КСЕНИЯ СОБЧАК В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Миналогодишната му конференция тук

„ Русия би трябвало да бъде устремена към бъдещето, би трябвало да бъде доста съвременна, политическата система би трябвало да е гъвкава, стопанската система би трябвало да се базира на високи технологии. Производителността на труда би трябвало неведнъж да нарасне ", сподели Путин.

Той прикани властта и цялото съветско общество да насочат вниманието си и към проблемите, свързани с развиването на инфраструктурата, опазването на здравето и образованието. "И всичко би трябвало да има за цел повишение на приходите на жителите ", посочи той.

„ Хората в Русия значително са прави да показват неодобрение, само че опозицията не може да предложи действителен дневен ред”, съобщи Путин.

Oбвиненията за съветска интервенция в изборите в Съединени американски щати и против съветски медии са „ шпиономания” и „ бълнуване”.

Руският държавен глава сподели още, че всички тази обвинявания са били измислени от съперниците на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Путин отхвърли да прави оценка за работата на Тръмп, изтъквайки, че това се чака да направи американският гласоподавател, само че уточни, че вижда достижения в растежа на американската стопанска система и пазари.



По тематиката за допинг абсурда

Путин съобщи, че страната ще работи "спокойно и градивно " със Световната антидопингова организация (УАДА) и Международния олимпийски комитет (МОК) за премахването на проблемите с допинга в Русия, оповестява Агенция Франс Прес.

В началото на месеца МОК взе решение да не позволява Русия до Зимните олимпийски игри в Пьончан през февруари, откакто няколкогодишно следствие на организацията потвърди, че локалната антидопингова лаборатория е фалшифицирала проби със знанието на страната. Все отново, съветски спортисти ще могат да вземат участие на Олимпиадата под безпристрастен байрак, в случай че покрият дадени условия.

Цирк: Гей, порнозвезда и чернокож в Русия за президент

ВИЖТЕ - ПОРНО ЗВЕЗДА, КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ

Тя е руса, красива и желае да стане президент

"Как ще обновим връзките си с УАДА и МОК? Надявам се градивно, умерено ще работим с тях, с цел да премахнем проблемите, които имаме. Но, несъмнено, ние ще пазиме ползите на нашите спортисти, в това число и в съда. Какво друго можем да сторим? Принудени сме да помогнем на нашите спортисти да защитят своята чест в съда ", сподели Путин по време на годишната си огромна конференция.

Сегашният мандат на Путин изтича на 7 май 2018 година На изборите идната година той ще се кандидатира за четвърти път. Президентският мандат в Русия е шест години.

Владимир Путин е президент на Русия от 2000 година След оставката на първия президент на Руската федерация Борис Елцин на 31 декември 1999 година, Путин бе назначен за изпълняващ длъжността, а по-късно завоюва предварителните избори, като кандидатурата си за тях разгласи в родния си град Петербург.
Намерението да се кандидатира за втори мандат през 2004 година разгласи през декември 2003 година в стадио в Москва, от където в директна линия отговаряше на въпроси на жители.
След приключването на втория му мандат през 2008 година той нямаше право да се кандидатира още веднъж, защото съветската конституция не разрешава повече от два поредни мандата като президент.
След като в медите дълго време се спекулираше, че има спогодба президентският пост да поеме Дмитрий Медведев, а Путин да стане премер, в последна сметка това се и случи.
През септември 2011 година Медведев предложи на ръководещата партия "Единна Русия " да издигне кандидатурата на Путин и по този начин след изборите през 2012 година той се завърна на президентския пост в Кремъл. Мждувременно с промени в законодателството, президентският мандат е към този момент 6 години.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР