Владимир Путин може да обяви нова световна война до дни,

...
Владимир Путин може да обяви нова световна война до дни,
Коментари Харесай

Светкавично от британския министър на отбраната: Трета Световна Война до дни

Владимир Путин може да разгласи нова международна война до дни, съобщи английският министър на защитата, представен от „ Сън “. Предупреждението идва, откакто Русия разгласи, че има възможност нашествието в Украйна да приключи с нуклеарна война. Лавров: Има действителна заплаха от международна война

Министърът на защитата Бен Уолъс предизвести, че съветският водач може да употребява обичайните празнувания за Деня на успеха 9 май, с цел да призове войските на „ война с нацистите по света “.

Той сподели още, че съветската окупация в Украйна може да се трансформира в „ раково образувание “, което би трябвало да се изреже.

„ Сън “ напомня, че редакторът на държавната медия RT Маргарита Симонян съобщи в предаване, че е „ по-вероятно “ съветският президент да нанесе нуклеарен удар, в сравнение с да разреши Русия да изгуби войната.

В същото време Путин показва своята военна мощност в Москва и Санкт Петербург по време на подготовките за Деня на успеха. Смята се, че „ лудият Влад “ се надявал на парада да разгласи победа над Украйна.

Уолъс съобщи още, че Англия ще продължи да доставя с оръжие Киев и търси и обмисля изпращане на ракети за поразяване на кораби.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР