Владимир Путин е скрил членовете на семейството си в подземен

...
Владимир Путин е скрил членовете на семейството си в подземен
Коментари Харесай

Путин скрил семейството си в подземен град в Сибир

Владимир Путин е скрил членовете на фамилията си в под земята град в Сибир, твърди съветски професор, представен от западни издания. Политологът Валери Соловей разкрива, че става въпрос за първокласен бункер в планината Алтай, който наподобява на под земята град и е планиран за случаи на нуклеарна война.

Той не прецизира за кои хора от близкия кръг на съветския водач става въпрос, само че евентуално засяга някогашната гимнастичка Алина Кабаева, за която се приказва, че е неговата половинка.

Заради заплахата от нуклеарна война специалисти назоваха най-силните оръжия на Русия. Такъв е да вземем за пример танкът “2С7 Пион” или “Малка”, който беше употребен в борбите край Киев. За него се счита, че с един изстрел може да унищожи изцяло здания, проектирани за убежища. Обикновено се употребява за офанзиви против командни пунктове на врага. Той може да изстрелва и нуклеарни амуниции.

Друго топоръжие на Москва са крилатите ракети “Калибър”, с които Русия бомбардира град Одеса. Те тежат над два тона и имат обхват до 2400 км. Към тялото на ракетата може да се добави взривно вещество или атомна бомба. Клипове в интернет демонстрират по какъв начин една такава ракета унищожава изцяло склад в Одеса.

“ТОС-1 Буратино” пък е тежка огнеметна система, изстрелваща два типа ракети. Едните всмукват кислорода край тях, с цел да произведат гърмеж. Това е едно от най-опасните оръжия, с които Русия разполага, тъй като убива всички в зоната на експлоадиране, която е 300 метра. Жертвите може да нямат никакви външни пострадвания, само че органите им са съществено повредени.

Вторият вид ракети, които “Буратино” изстрелва, са запалителни. Очевидци настояват, че са видели машината да доближава украинската граница.

Други нуклеарни оръжия, с които Русия разполага, са нуклеарни бойни глави, които може да се слагат на ракети, “Цар бомба” - най-голямата бомба в света, и “Бащата на бомбите”, която коства 16 милиона $ и разпръсква 44 тона тротил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР