Владимир Путин е отговорен за смъртта на Алексей Навални.“ Това

...
Владимир Путин е отговорен за смъртта на Алексей Навални.“ Това
Коментари Харесай

Джо Байдън: Владимир Путин е отговорен за смъртта на Алексей Навални

„ Владимир Путин е виновен за гибелта на Алексей Навални. “ Това съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън. Той дефинира Навални като „ мощен глас на истината “.

Президентът на Съединени американски щати добави, че „ не е сюрпризиран, само че е засегнат “ от новината за гибелта на опозиционния водач. „ Не знаем какво тъкмо се е случило, само че няма подозрение, че е гибелта на Навални е разследване от нещо, което Путин и неговите главорези са създали “, съобщи Байдън.

„ Руските управляващи ще опишат своята лична версия “, добави той. „ Но не се заблуждавайте. Не се заблуждавайте, Путин е виновен за гибелта на Навални “, сподели той.

Владимир Путин е виновен за гибелта на Алексей Навални

Той също по този начин съобщи, че обмисля спомагателни стъпки, с цел да бъде осъдена Русия след гибелта на Навални, за който той напомни, че „ самоуверено се е изправил против корупцията и насилието “ на държавното управление на Путин.

Белият дом заяви, че към момента се пробва да получи повече информация за гибелта на Навални.

„ Не желая да слушам никакви съболезнования. Това сподели Людмила Навальная, майката на умрелия в колония съветски държавник Алексей Навални. Тя съобщи, че не желае да чува никакви съболезнования, напомня SafeNews.

Според изказване на съветската Федерална работа за осъществяване на наказванията за Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг, наказаният Навални се почувствал зле след разходка, съвсем незабавно изгубил схващане.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР