Владимир Путин е опрян до стената и се увеличава рискът

...
Владимир Путин е опрян до стената и се увеличава рискът
Коментари Харесай

Джо Байдън предупреждава, че има риск от възможни руски кибератаки


Владимир Путин е " опрян до стената " и се усилва рискът от използването на биологично оръжие в Украйна. За това и за вероятни съветски хакерски атаки в отговор на западните наказания предизвести американският президент Джо Байдън.

В същото време позитивни сигнали след вчерашните онлайн договаряния сред Киев и Москва. Според ръководителя на украинската делегация съпротивата на неговата страна е предиздвикала Русия " по-адекватно да прави оценка " обстановката, а това е довело и до усъвършенствания в разговора. Президентът на Украйна Володимир Зеленски разгласи, че всевъзможни взаимни отстъпки с Русия ще би трябвало да минат през Народното събрание и референдум.

Той още веднъж изрази готовността си за среща с Путин. Кремъл не възнамерява сходен ход все още. В същото време Украйна остава без достъп до Азовско море – съветските сили са открили сухоземен кулоар от запад на изток до кримския полуостров. Киев обаче твърди, че съветската войска е изгубила боен капацитет и привиква спомагателни войски из цяла Русия.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР