Владимир Путин бе заснет видимо изнервен да чака за среща

...
Владимир Путин бе заснет видимо изнервен да чака за среща
Коментари Харесай

Путин зверски унизен, египетския президент го накара да чака

Владимир Путин бе сниман очевидно раздразнителен да чака за среща с египетския си сътрудник Абдел Фатах ас Сиси. Руският президент се разхожда ядосан, с ръце зад тила, а мястото на египетския водач е празно.

Срещата се организира в навечерието на срещата на върха " Русия-Африка " в Санкт Петербург. Путин уточни желанието на Русия да ускори съдействието си с Египет, изключително в областта на енергетиката. От своя страна Ас Сиси благодари за топлото посрещане и изрази желанието на страната му за взаимна работа с Русия както на континентално, по този начин и на двустранно ниво.

Това не е първият случай, в който Путин е оставен да чака собствен сътрудник. През юли предходната година той бе заставен да се върти неудобно, до момента в който чака за среща в Техеран турският президент Реджеп Ердоган.

Не е ясно дали някой от двата случая е бил тенденциозен, само че в дипломацията сходни закъснения са постоянно срещани в опит да се реализира някакъв резултат, постоянно събеседникът да бъде унизен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР