Владимир Пелов младши е бил арестуван зрелищно, преди да излети

...
Владимир Пелов младши е бил арестуван зрелищно, преди да излети
Коментари Харесай

Горещо разкритие! Щракнали белезниците на Пелов-младши на летище София точно преди да замине за Малта

Владимир Пелов младши е бил задържан зрелищно, преди да излети към майка си в Малта. Той бил неприятно сюрпризиран от жандармерия на летището в София, преди да се качи на самолета, написа " Телеграф ".

Напомняме, че дамата отпътува там преди към месец, когато сестра му Вероника роди. Освен сина на убития пандизчия, бяха задържани още братята Борис и Тодор Ерменкови и Тихомир Миков-Перуката, които се считат за най-близкия другарски кръг на гръмнатия престъпник от Ботевград.

До късния следобяд през вчерашния ден Пелов и приятелите му бяха разпитвани в полицията. Тя са обвинени, че са взели участие в разстрела на братята Цветан и Марко Петрови преди две години. Бандата, съгласно проверяващи, стояла и зад серията гърмежи и палежи на спедиторска компания " Еконт " в Ботевград. Има доста очевидци, които показват, че точно групата на Пелов стои зад закононарушенията. Когато е бил на независимост, и убитият Владимир-старши е взел участие, разкриха участници в интервенцията.

Владимир, Борис Ерменков и Тодор Перуката бяха оставени в ареста през вчерашния ден за още 72 часа. Срещу тях е повдигнато обвиняване за закононарушение срещу личността, обявиха през вчерашния ден от прокуратурата. Другият брат Ерменков и Шопа са освободени.Според проверяващи ролята на Пелов-младши в бандата била да следи и изследва жертвите, с цел да обезпечава логистика и превоз на останалите. Подозира се обаче, че персонално е взел участие в палежи и гърмежи на офиси на " Еконт ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР