Владимир НИКОЛОВЗа пръв път от 2014 г. Локо Сф се

...
Владимир НИКОЛОВЗа пръв път от 2014 г. Локо Сф се
Коментари Харесай

Локо Сф на първи полуфинал от 9 години

Владимир НИКОЛОВ
За пръв път от 2014 година Локо Сф се класира на полуфинал за Купата на България. Столичните " железничари " победиха с 2:1 Славия в " Надежда " в извънредно трагичен мач след гол в добавеното време на резервата Мартин Райнов.
Димо Бакалов (15) откри за домакините след неразчетено излизане на вратаря Светослав Вуцов. Резервата Ахмед Ахмедов (73) изравни от близко след пробив на Чун До отляво и пас на друга запаса - Тони Тасев. 
Въпреки подгизналия терен тимовете сътвориха много положения. На два пъти " белите " уцелиха греди посредством Емил Стоев (1) и Тони Тасев (70), а един път рамката спря и " червено-черните " след шут от фаул на Дейвид Малембана (66). В 40-ата мин. гол за 2:0 на Алан Диас бе анулиран след 10-минутен обзор от ВАР от топ рефера Георги Кабаков поради доста тънка засада на Малембана. 
" Доволен съм, че победихме и продължаваме. Те играха по-добре с топката. В тези мачове обаче е значимо кой продължава. Мисля, че няма да има огромни празненства, защото в събота имаме различен мач. Ще се насладим на двата полуфинала и в случай че заслужаваме, да продължим напред ", разяснява героят Мартин Райнов.
" Със сигурност ще има сантимент в мача с Левски, тъй като се завръщам на " Георги Аспарухов ". На " Герена " мъчно се играе. Левски са доста добър тим ", сподели още Райнов. 
" Стана много оспорван мач със обстановки пред двете порти. Искам да поздравя тима на Славия, който също сподели добра игра. Преди спирането играхме за състезание отново против Славия. Въпреки че победихме, тогава Славия ни надигра. Сега успяхме да отбележим два гола, греда ударихме, анулираха ни гол. Имаше коренна смяна в играчите. Това желаех да видя в настройката и в дисциплината. Нека забележим кой ще се класира, само че сме на 3 мача от спечелването на Купата. Щом сме стигнали дотук, сме длъжни да се пробваме ", сподели треньорът на Локо Сф Станислав Генчев, също някогашен състезател на Левски. В тима му бяха още трима, минали през " Герена " - Антонио Вутов, Станислав Костов и Ивайло Найденов. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР