Влади Въргала изправи косите на Деси Стоянова и Сашо Кадиев

...
Влади Въргала изправи косите на Деси Стоянова и Сашо Кадиев
Коментари Харесай

Влади Въргала шокира в ефир: Казаха ми, че Нана Гладуиш е починала!

 Влади Въргала изправи косите на Деси Стоянова и Сашо Кадиев в студиото на " Преди обед “ с новината, че тяхната колежка Нана си е отишла от този свят.

Така разказана новината накара Деси да настръхне, а мамин Сашко стартира да се тюхка. Всъщност Въргала искаше да каже нещо за подправените вести, само че по този начин сервира нещата, че настроението в студиото стана погребално в ранни зори.

Слухът, че Нана Гладуиш, която води борба с рака от години, е умряла, почнал да обикаля преди ден. Влади Въргала чул от своя сътрудник Август Попов, че водещата е умряла, пише lifeonline.bg. 

" Аз я познавам неотдавна, само че почувствах същинска загуба ", изясни Влади, който даже имал спогодба за среща с телевизионерката в околните дни.

Разказът му безусловно шокира Деси и Сашо, които изглеждаха много стреснати. Те незабавно си признаха, че са повярвали на " новината " за гибелта на колежката си от Нова телевизия, само че Въргала ги успокои, че Нана е жива и здрава и продължава да води " Съдебен спор “ и да се бори с рака.

Повод за погрешната вест стана гаф на сътрудниците на Уикипедия. Българските сътрудниците на електронната енциклопедия  още веднъж са се подвели от недостоверни източници за подправени вести и са разгласили, че Нана Гладуиш " е умряла на 14 януари 2020 година ". По-късно грешката бе поправена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР