Влади Въргала е живото доказателство, че любовта прави чудеса. След

...
Влади Въргала е живото доказателство, че любовта прави чудеса. След
Коментари Харесай

Няма да го познаете: Любовта преобрази Влади Въргала



Влади Въргала е живото доказателство, че любовта прави чудеса. След като се раздели със брачната половинка си Силвия, с която бяха дружно цели три десетилетия, 50-годишната тв звезда разгласи, че има нова жена. Младата и красива актриса Тезджан Ферад-Джани тотално е преобразила Въргала. От тогавашния несретник, който преди 3 години разголи душата си във „ ВИП Брадър” и искрено призна, че едвам свързва двата края поради задължения, все по-често налита към чашката и се е отчаял от живота, през днешния ден няма и помен. Въргала е ухилен и лъснат, не пие и капка алкохол, загладил е косъма и е сменил прическата.

Влади стана обичана звезда на България, само че след финала на шоуто фамилията му се разпадна. Срещата му с неговата колежка Джани се оказала преломна в живота му. Любовта им пламнала по време на подготовките на пиесата „ Червената или черната”, с която шоуменът се завърна на огромната сцена предходната година. Любовта към младата хубавица направила Въргала нов човек. Актьорът не запомнил за пристрастеността си към огнената вода, направил си нова прическа и очевидно се подмладил. Владо изхвърлил всичките си остарели облекла. Все по-често той обличал костюм – дреха, каквато до неотдавна липсвала в дрешника му.

Тезджан, която е родом от Силистра, също имала един несполучлив брак зад тила си. Неин някогашен брачен партньор е сценаристът Николай Колев, с който имат дребен наследник. Когато Въргала се срещнал с Джани, тя към този момент била на финала на връзките си с Николай. Докато работели дружно, Владо и Тезджан открили, че са сродни души и се допълват. „ Тя ме реновира”, сбито разяснява новата си обич артистът. Освен образно, Въргала се е трансформирал и вътрешно. Музата все по-често го осенявала и той мислел върху нови авторски планове.

Вдъхновен от новата си обич, артистът почнал да написа сюжет за комедия, която считал да филмира. Убеден бил, че ще избие рибата с нея. Кинолентата „ Романтикът перничанин” на Влади щяла да бъде основана напълно върху действителни истории, претърпени от деветима пернишки другари на Въргала. Освен сюжета за кино лентата, той подготвял и моноспектакъла „ Мемоарите на един Въргал”. В него артистът разказвал цялата си житейска история от раждането си, детството си, казармата, живота си в Щатите, до наши дни, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР