Влади Ампов – Графа и музикантите му показаха, че “карантина

...
Влади Ампов – Графа и музикантите му показаха, че “карантина
Коментари Харесай

Графа с музикално послание към медиците

Влади Ампов – Графа и музикантите му демонстрираха, че “карантина ” за музиката и посланията в нея не съществува. Певецът, дружно с Борислав Бояджиев – Борче, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Васил Крумов и девойките от ЛаТиДа, записаха в нова акустична версия и филмираха в домашни условия песента “Надежда ”, която през 2017-a Графа основава за акцията на Българския лекарски съюз #ПребориГнева.

В обръщение до почитателите си в обществените мрежи музикантът споделя новото видео с думите: „ Медиците в България повече от всеки път имат потребност от нашата поддръжка и благодарност за грижите! Представям Ви акустичната версия на #НАДЕЖДА, която записахме и заснехме от #вкъщи. Споделяйте, с цел да може повече хора да чуят посланието! А този текст все едно е писан през днешния ден, не мислите ли? “

През последния месец, който за всички беше интервал на изолираност, Графа продължи да е в контакт с феновете си, споделяйки моменти от “музикалния ” си дом. Поредицата от негови мини концерти се излъчва в профилите му в обществените мрежи, а противоположната връзка от почитателите и хилядите позитивни мнения, демонстрираха, че в този момент повече от всеки път имаме потребност от музика, реципрочност и вярата, за която изпълнителят пее в едноименната ария.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР