Владетел на небето и земята, утешител на народа и съвест

...
Владетел на небето и земята, утешител на народа и съвест
Коментари Харесай

Случва Се Веднъж На Поколение! Ето Кой Е Новият Император На Япония!

Владетел на небето и земята, утешител на народа и съвест на нацията – това са единствено част от купите на Нарухито. На плещите на новия държател ляга отговорността за една страна, която има хилядолетни обичаи. И също по този начин крачи с необикновено бързи темпове към бъдещето.

Нарухито обаче е безапелационен, че ще бъде съвременен държател. Той е първият, който с изключение на в страната на изгряващото слънце, се е обучавал и някъде в чужбина. Освен това е приключил история в Оксфорд, а по време на пребиваването си в чужбина оценил високо свободата, на която се радвал там. Далеч от дворцовия парад и живот, той е бил благополучен да се радва на елементарен живот. И даже му уредили среща с актрисата Брук Шийлдс, на която се оказал огромен почитател, написа „ Дойче веле “.

Новият държател на Япония изневерява на традициите и в други връзки. Съпругата му е първата жена, която работи, имаше кариера и се изявяваше като чиновник във американското външно министерство. Една съвременна дама, която безспорно ще играе значима роля за промени в страната.

Приоритет на двойката е понижаване на бедността, възстановяване на грижите за децата и възрастните хора, както и промени в образованието. Новият император не би трябвало да не помни и историята и културата на страната си. А също и за Втората международна война.

Япония с нов император сн. Инстаграм

Той няма право да показва политическо мнение, само че съобщи на мемориалната среща, че се разкайва за гибелта и жертвите, които страната му е дала през Втората международна война.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР