Вкарването в затвора на рап изпълнител заради музиката му и

...
Вкарването в затвора на рап изпълнител заради музиката му и
Коментари Харесай

Гневни младежи разтърсиха Испания в подкрепа на хвърлен в затвора рапър

Вкарването в пандиза на рап реализатор поради музиката му и изявления в Туитър, възхваляващи тероризма и оскърбяващи испанската монархия, взриви бурето с барут на притаяван до момента яд в южноевропейската страна.

Арестът на Пабло Хасел изкара на улицата хиляди по разнообразни аргументи.

Под знамето на свободата на словото доста испанци са мощно срещу реализатор да бъде вкарван зад решетките поради текстовете и изказванията си в обществените мрежи. Те упорстват лявото държавно управление на Испания да съблюдава обещанието си и да анулира Закона за публичната сигурност, признат от предходното консервативно ръководство, който беше употребен за гонене на Хасел и други артистични фигури.

Лишаването от независимост на рапъра за девет месеца провокира възмущение и измежду испанската юноша, която е с най-високото нива на безработица в Европейския съюз. Всеки четвърти имащ право на труд под 25 години е безработен.

" Смятам, че това, на което ставаме очевидци със случаите на Пабло Хасел и другите рапъри, които са арестувани по политически аргументи от този режим, е грубо посягане против свободата на словото ", сподели 26-годишният студент Пабло Кастиля на митинг в Барселона. " Протестите са грубо репресирани от по този начин нареченото прогресивно национално държавно управление и от каталунското държавно управление. Те атакуват нас младежите, тъй като показваме гнева си ", съобщи той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР