Визитата на украинския президент Володимир Зеленски у нас може да

...
Визитата на украинския президент Володимир Зеленски у нас може да
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Срамно поведение от президента Радев, Зеленски го постави на мястото му

Визитата на украинския президент Володимир Зеленски у нас може да се дефинира като излизане от изолацията, в която служебният кабинет на президента Румен Радев беше сложил България, знак за това, че тръгваме по пътя на нормализацията като пълновръстен член на Европейския съюз и НАТО. Това сподели за " Фокус “ информационният специалист Любомир Аламанов.

За срещата сред двамата президенти на " Дондуков “ 2 той разяснява:

" Видях нещо доста тъжно, видях по какъв начин се повтарят опорките на Кремъл, а точно, че незабавно би трябвало да се приказва за някакъв мир, незабавно би трябвало да се спрат военните дейности, надали не Украйна незабавно би трябвало да капитулира. Срамно държание от страна, за жалост, на българския президент. От другата страна видяхме човек, който се бори за своята страна, който се бори за своите хора. Президентът Зеленски сподели, че 200 000 украински деца ги няма, изчезнали са, може би отвлечени, никой не знае какво става с тях. И в този миг да се каже: " Ами добре, да спрем да се борим, да забравим всичко “ – това е много срамно. За страдание нашият президент беше подложен на мястото му от президента Зеленски с късата фраза: " Ами в случай че вие бяхте в същото състояние, в случай че някой вас ви нападне, нямаше ли да желаете помощ или незабавно щях да се предадете? “. Няма отговор на тези въпроси “.

Според него реакцията на Кремъл за визитата на Зеленски у нас не би трябвало да буди терзание у българските жители.

" Това е пропагандна война, която Кремъл се пробва да води и да постанова описа, че който желае да помогне с нещо на нападната Украйна, той надали не става пълновръстен участник във войната. Както виждаме, година и половина извънредно доста страни оказват помощ с въоръжение на Украйна и нищо не се е случило, тъй че съгласно мен няма аргументи за терзание. Ние сме пълновръстен член на НАТО, ние сме НАТО,  така че ние сме изцяло предпазени по всевъзможен начин, с които Алиансът разполага “, разясни Аламанов.

Той изрази вяра след тази аудиенция българското общество да види малко повече оттатък съветската агитация и да разбере смисъла на това, което вършат украинците.

" Политическата класа може би ще има малко по-обединен отговор и по-обединени дейности в това лъжа да заемем нашето място като пълновръстен член на НАТО и Европейския съюз “, добави информационния специалист.

" Видяхме исторически миг за България, миг, в който още веднъж стъпихме решително на пътя на цивилизационния избор, който сме създали преди доста години, а точно да бъдем част от западната народна власт “, заключи Любомир Аламанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР