Виза (Visa), световният лидер в дигиталните разплащания, обяви дългосрочно партньорство

...
Виза (Visa), световният лидер в дигиталните разплащания, обяви дългосрочно партньорство
Коментари Харесай

Сериозен спонсор подписа с УЕФА и ще подкрепя женския футбол

Виза (Visa), международният водач в цифровите разплащания, разгласи дълготрайно партньорство с УЕФА. Компанията става първият спонсор на шампионата по женски футбол, откакто спонсорските права за него бяха отделени от шампионата за мъже.

"Това е трогателен миг в историята на женския футбол. 21 милиона дами и девойки се състезават в Европа и ние от Visa желаеме да поздравим всяка една от тях. Горди сме да обявим партньорството си с UEFA в поддръжка на развиването на този спорт на целия континент. Искаме да вдъхновим, подкрепим и дадем опция на девойките и младите дами да следват фантазиите. Заедно с UEFA желаеме да издигнем ролята на женския футбол, тъй като във Visa имаме вяра в универсалното приемане на всички места - от терена до заседателната зала ", сподели Шарлот Хог, основен изпълнителен шеф на Visa за Европа.

През ноември 2017 година УЕФА отдели спонсорските права за женското състезание за в допълнение да форсира впечатляващия растеж при женския футбол в Европа и да сътвори повече търговски благоприятни условия за по-нататъшното развиване на играта.

Партньорството сред Виза и УЕФА ще обхване женския футбол на всички равнища. Компанията става главен сътрудник на Шампионската лига за дами, Европейските шампионати за дами и всички шампионата за дами до 19 и до 17 години, както и надпреварите по футзал до 2025 година. Финалът на Шампионската лига през идната година ще се играе в Будапеща (Унгария). Англия ще бъде хазаин на европейското състезание за дами през 2021 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР