VIVACOM вече дава възможност на своите клиенти да говорят, пращат

...
VIVACOM вече дава възможност на своите клиенти да говорят, пращат
Коментари Харесай

Край на скъпия роуминг в страните от Западните Балкани за клиенти на VIVACOM

VIVACOM към този момент дава опция на своите клиенти да приказват, пращат SMS-и и употребяват мобилен интернет в страните от Западните Балкани при преференциални условия.

От края на месец май телекомът предлага пакет с включени 100 минути за изходящи диалози, 100 SMS и 100 MB дневно, от който могат да се възползват всички негови клиенти, пътуващи в Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Сърбия и Черна Гора. Цената на пакета е 4 лева с Данък добавена стойност дневно, като тази цена се начислява единствено, в случай че има осъществени изходящи диалози, изпращане на SMS или прилагане на мобилни данни. Цените за входящи диалози остават непроменени. Клиентите могат да заявят прилагане на новия пакет с позвъняване на оператор, като това не води до обвързване със срочен контракт или удължение на настоящия контракт.

Включените минути, SMS и мобилни данни са годни при прилагане на преференциални оператори в съответните страни. За Албания това е Vodafone, за Босна и Херцеговина - m:tel (Mobis), за Косово - Monaco Telecom, за Македония - T-Mobile, за Сърбия – Telenor, и за Черна Гора – също Telenor.

С новия пакет VIVACOM дава опция на клиентите си да поддържат връзка свободно при своите пътувания в страните от Западни Балкани против единствено 4 лева с Данък добавена стойност дневно. Стандартните цени без задействан пакет за роуминг в тези страни стартират от 2.29 лева за минута диалог, от 0.59 лева за изпратен SMS и от 14.99 на МВ.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР