Vivacom стартира съвместно с Boleron нова платформа за онлайн застраховане,

...
Vivacom стартира съвместно с Boleron нова платформа за онлайн застраховане,
Коментари Харесай

Vivacom с нова дигитална услуга – онлайн застраховане

Vivacom започва взаимно с Boleron нова платформа за онлайн обезпечаване, която разрешава на потребителите бързо и елементарно да сключат една от шестте съществени типове застраховки „ Гражданска отговорност “, „ Автокаско “, „ Пътуване в чужбина “, „ Имущество “, „ Планинска застраховка “ и „ Екстремни спортове “.

Двете основни преимущества на услугата от Vivacom са опцията за съпоставяне на другите предложения и заявяването на застраховките когато и да е. Сключването и заплащането им се прави онлайн с банкова карта, като Vivacom дава предложения от разнообразни застрахователи, които могат да бъдат съпоставени в действително време. Допълнително улеснение за потребителите е, че с онлайн застраховките през уеб страницата на Vivacom, икономисват време. Застрахователните полици се генерират автоматизирано след заплащането и се изпращат незабавно на имейл когато и да е на денонощието. Всеки може да се застрахова отвън работно време и в почивните дни, от компютъра или мобилния си телефон.

„ Със стартирането на тази онлайн платформа ние от Vivacom разширяваме своето портфолио от цифрови услуги, които са в изключителна изгода на всички консуматори. С лесния и бърз метод на заявяване на застраховка през уеб страницата ни, те ще се усещат сигурни при всяко тяхно пътешестване в чужбина или разходка в планината, тъй като може да я получат незабавно, когато и да е на денонощието. А, в случай че са фенове на рисковите спортове, още веднъж може да разчитат на нас, изключително при импровизиран ентусиазъм за нови преживявания в последния миг. Ние от Vivacom ще продължим да обогатяваме своето портфолио от цифрови услуги и отсега нататък “, показа Любомир Малоселски, Директор „ Продукти и услуги “ във Vivacom.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР