Vivacom обяви началото на новото издание на най-мащабната си инициатива

...
Vivacom обяви началото на новото издание на най-мащабната си инициатива
Коментари Харесай

Vivacom ще даде 60 000 лева за най-добрите образователни и екологични проекти

Vivacom разгласи началото на новото издание на най-мащабната си самодейност в поддръжка на районното развиване в разнообразни български области.

" Vivacom Регионален грант " се организира за осми път и в интервала до 11 януари 2023 година Компанията ще приема кандидатури за планове на цивилен организации в областта на образованието и опазването на околната среда. Най-добрите и най-иновативните концепции с капацитет да ангажират локалната общественост ще получат безплатно финансиране от Vivacom. Ще се търсят и най-полезните хрумвания за решение на съответен проблем в съответния район.

Предложенията за план се одобряват единствено посредством попълване на. Всички кандидатури минават през два стадия на асортимент – авансово административно мнение и оценка от експертно жури.

Победителите ще бъдат оповестени през март 2023 година Стойността на гранта за всеки план може да бъде до 5 000 лева, а срокът за реализация на печелившите концепции е една година. Общият размер на гранта за осмото издание на самодейността е 60 000 лева

За безплатно финансиране от Vivacom могат да аплайват юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в социална изгода, национални читалища и настоятелства към учебни заведения и детски градини, както и организации, които към този момент са печелили грант в предишни години. Няма ограничаване в броя на плановете, с които всяка една гражданска организация може да кандидатства.

 Надя Шабани, шеф на БЦНП и Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom - Vivacom районен грант, конкурс
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР