Vivacom финализира успешно сделката за придобиване на 100% от капитала

...
Vivacom финализира успешно сделката за придобиване на 100% от капитала
Коментари Харесай

Vivacom приключи сделката за придобиване на Телнет

Vivacom завърши сполучливо договорката за придобиване на 100% от капитала на Телнет – един от водещите снабдители на закрепени услуги в Северна България. Тази стъпка е част от тактиката на компанията да дава достъп до висококачествени и новаторски артикули и великолепно потребителско преживяване на все по-голям брой български консуматори.

„ Щастливи сме да посрещнем Телнет в нашето огромно семейство. С екипа на компанията споделяме една визия – даване на новаторски висококачествени услуги, като слагаме клиента преди всичко. Вярвам, че дружно можем да покорим нови върхове и да продължим да затвърждаваме мощните позиции на Vivacom на българския пазар “, сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.

Телнет е с добре развита инфраструктура и наличие в над 110 обитаеми места в районите на Велико Търново, Габрово и Русе. Операторът предлага услуги за частни и бизнес клиенти, както и създаване на самостоятелни решения.

„ За нас е чест да се присъединим към компания от ранга на Vivacom. Тази крачка ще даде опция на актуалните ни клиенти да получат достъп до извънредно богато многообразие от новаторски артикули и услуги и чудесно потребителско преживяване за цялото семейство или бизнеса. Още един път насочваме благодарности към целия екип на Телнет за отличната работа, без която тази стъпка нямаше да бъде допустима “, разясниха от мениджмънта на Телнет.

Сделката, утвърдена от Комисията за защита на конкуренцията, след осъществяване на невиждана задълбочена инспекция, е следващата стъпка в тактиката за напредък на компанията, подхранвана от нейния фокус върху нововъведенията и потребителското преживяване на крайните клиенти

През последните три години Vivacom съумя да се наложи като водач на пазара с най-голямата 5G мрежа в страната*. Телекомът продължава да задава трендове в бранша с новаторските си артикули – интерактивната ТВ платформа EON, 5G неограничени мобилни проекти, 10GIGA оптична мрежа, Free2Go – първият предплатен пакет с достъп до 5G мрежа в България, и доста други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР