Вицепрезидентът на САЩ Майкъл Пенс смята, че не трябва да

...
Вицепрезидентът на САЩ Майкъл Пенс смята, че не трябва да
Коментари Харесай

Майкъл Пенс: Не вярвайте на обществените допитвания

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майкъл Пенс счита, че не би трябвало да се има вяра на изследванията на публичните настройки, свидетелстващи за ниската известност на американския водач Доналд Тръмп.

„ Един от уроците, който аз извлякох от предизборната конкуренция през 2016 година, бе следният: Не би трябвало да имаме вяра на допитванията. Не помня нито една анкета, която да посочваше, че имаме късмет за победа. И все пак Тръмп „ удържа историческа победа “ на изборите “, посочи Пенс в изявление за телевизия „ Фокс Нюз “. Той добави още, че Тръмп ще продължава да извършва своите обещания макар рецензията от страна на недоброжелателите си.

" Те ще продължат да приказват, ще продължат да се опълчват, а ние ще продължим да изпълняваме отговорностите си ", сподели вицепрезидентът.

Той също по този начин съобщи, че следствието, провеждащо се от редица федерални организации и от специфичния прокурор Робърт Мълър за хипотетичните секрети връзки сред съветниците на Тръмп и съветски представители няма да попречи на администрацията на Съединени американски щати да трансформира проектите си в действителност.

" Ние си сътрудничим изцяло със специфичния прокурор и ще продължим да го вършим ", безапелационен бе Пенс.

БГНЕС напомня, че във вторник телевизия Си Ен Ен разгласява резултатите от ново изследване, съгласно което единствено 35% от американците утвърждават активността на Тръмп като държавен глава. Отрицателна оценка за ръководителя на Белия дом пък дават 59% от интервюираните.

Това е най-ниската степен на утвърждение към Тръмп, която Си Ен Ен е отчитала от началото на президентския му мандат при започване на годината. Освен това, както означи медията, ниските индикатори на Тръмп бележат най-голямото отрицание към американски президент в историята. Смята се, че нито един президент в предишното не е имал сходен % отрицание. До момента класацията се водеше от Дуайт Айзенхауер, който през декември на първата си година ръководство е имал рейтинг на утвърждение от 49%. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР