Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд опита да опровергае обвиненията,

...
Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд опита да опровергае обвиненията,
Коментари Харесай

Уудуърд: Никой не се меси на Солскяер!

Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд опита да опровергае обвиняванията, че извънредно той дефинира играчите, с които работи както Оле Гунар Солскяер, по този начин и неговият предходник Жозе Моуриньо. Босът на " алените дяволи " също така поддържа мениджъра макар незадоволителните резултати от началото на сезона.

" Мит е, че нефутболни хора вземат футболни решения. Мисля, че това е обидно към брилянтните хора, които работят във футболната страна на този клуб. В последните години разширихме скаутския департамент и имаме вяра, че това към този момент работи по ефикасен и работлив метод. Препоръките и решенията за привличане на играчи се създават от този отдел и от мениджъра и неговия щаб, а не от висшето управление ", съобщи Уудуърд.

" С измененията, които направихме през лятото, имам доста млад състав. Но това е и състав с играчи и просвета, които ни дават основата, върху която да градим и израстваме. В средата на предишния сезон, откакто Оле пристигна, се усети най-добре това, което желаеме да реализираме. Отборът играеше бърз, преливащ футбол, който ясно показва стила и философията на мениджъра. Оле също върна дисциплината, която ни липсваше в последните години. Той гради тим, който да почита историята на клуба, в който играчите работят. Никой не е по-голям от клуба ", добави вицепрезидентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР